Servei d’Informació i Atenció a les Dones

El Servei d’Informació i Atenció a la Dona  és un servei d’informació i atenció adreçat a les dones. Està format per un equip de professionals que faciliten a les dones informació, i duen a terme accions de sensibilització i assessorament per garantir els seus drets civils i personals, així com assegurar la igualtat d’oportunitats entre els homes i les dones.

El SIAD oferiex:

  • Assessorament jurídic: separacions, divorcis, impagament de pensions d’aliments, guarda i custòdia de filles i fills, règim de visites, denúncies penals…
  • Assessorament psicològic: presta atenció psicològica individualitzada i adreçada a dones que ho requereixin i Atenció psicològica a la Infància que s’adreça a fills/es, d’entre 6 i 14 anys, de dones ateses al servei i que presenten conflictes, abusos o malestar generat per l’entorn familiar.

El SIAD s’emmarca en la Llei Llei 5/2008 del Dret de les Dones a Eradicar la Violència Masclista i de la Llei 17/2015, de 21 de juliol, d’igualtat efectiva entre dones i homes i la finalitat és atendre de manera global els problemes de les dones i els seus fills i filles.

Ens trobareu a:
SIAD
Edifici La Foneria
c. Claverol 6-8
Telèfon: 93 602 92 00 // 936029216
a/e: igualtat@svh.cat / atencioaladona@svh.cat

Presencialment amb cita prèvia :
Matins: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.

Primera acollida sense cita prèvia.