Solidaritat, Cooperació i Voluntariat

La Regidoria de Solidaritat, Cooperació i Voluntariat té com a funcions principals la sensibilització i el foment de la solidaritat entre la ciutadania, les entitats i els diferents agents que formen el teixit del municipi. També consolidar i enriquir la cooperació i fomentar el voluntariat.

En aquest sentit, es van establir quatre grans objectius al Pla Director de Cooperació i Desenvolupament (2015-2020):

  • Sant Vicenç dels Horts, poble solidari. Així, per exemple, la sensibilització que actualment es fa amb el públic escolar s’ampliarà a les associacions de veïns, els joves, el comerç local, les persones aturades, grups de dones, etc.
  • Millorar els mecanismes de suport a les entitats. Entre d’altres iniciatives, l’Ajuntament formarà les entitats perquè puguin gestionar un portal web o programes a Ràdio Sant Vicenç.
  • Consolidar i enriquir la cooperació directa de l’Ajuntament, com es fa amb l’intercanvi de coneixements amb ajuntaments del Marroc i diversos consistoris de Barcelona.
  • Enfortir els instruments necessaris per a l’execució del Pla Director. L’Ajuntament buscarà possibles finançaments supramunicipals amb l’Agència Catalana de Cooperació, el Fons Català, la Diputació de Barcelona, entre d’altres.

Ens trobareu a:
L’Edifici de La Foneria
c. Claverol 6-8
08620 Sant Vicenç del Horts

Podeu contactar:
Telèfon: 936029221
Bústia: bap@svh.cat; moc@svh.cat; joventut@svh.cat

Presencialment amb cita prèvia:
Matins: de dilluns a divendres de 9.00 a 14:00 h.
Horari d’estiu (Des del 1 de juliol al 15 de setembre): de Dilluns a Divendres de 9.30 a 13.30h.