Viu els colors de la cooperació!

Viu els colors de la cooperació! és la primera experiència de finançament col·lectiu entre les ONG de la Taula de la Solidaritat i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts.

Les ONG de la Taula de la Solidaritat i la Regidoria de Solidaritat, Cooperació i Voluntariat han acordat emprendre accions de suport i visibilitat dels projectes solidaris i de cooperació que duen a terme i difondre l’activitat i funcionament de les entitats.

El projecte Viu els colors de la cooperació! és la primera experiència de finançament col·lectiu (crowdfunding) engegada per les ONG de la Taula de la Solidaritat i l’Ajuntament. Cada entitat presenta a la població un projecte propi de cooperació amb països en vies de desenvolupament o de solidaritat en el territori més pròxim. Aquest projecte està identificat amb un color determinat i únic. Al llarg de tot l’any, els vicentins i vicentines, un cop informats de les característiques de cadascun dels projectes, podran adquirir uns tiquets de colors a canvi d’1 euro.

Els diners recaptats es destinaran al projecte escollit. Aquest finançament col·lectiu es mantindrà al llarg de tot l’any i es podrà utilitzar per destinar fons solidaris recaptats amb motiu d’accions particulars (concerts, espectacles, donacions particulars, etc.).