Sant Vicenç dels Horts comptarà amb nous habitatges per a famílies que es trobin en situació d’emergència

  • L’actuació passarà demà dijous per Ple, el qual començarà a les 19 h i serà presencial amb aforament limitat
  • La sessió també debatrà la sincronització semafòrica de la carretera de Sant Boi

 

El Ple municipal debatrà l’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat i la Fundació Privada Iris, per al funcionament de dos habitatges compartits destinats a cobrir l’emergència habitacional de les persones en risc d’exclusió residencial de la ciutat. L’objectiu és disposar part de la residència de la Fundació Iris (al carrer de Salvador Allende), per habilitar dos habitatges per a famílies vulnerables de manera urgent, en especial per a famílies monomarentals.

Es tracta d’una de les mesures que es finançaran amb el romanent municipal, que el govern s’ha compromès a destinar a la recuperació social i econòmica.

Reforma de la carretera de Sant Boi

En aquest mateix sentit va un altre dels punts importants del Ple: la reforma semafòrica de la carretera de Sant Boi. En concret, es vol sincronitzar els semàfors de la via per millorar la mobilitat, facilitar que els vehicles travessin el municipi més àgilment i que les persones puguin creuar a peu de manera més segura. Es tracta d’una reivindicació històrica del veïnat que permetrà descongestionar el trànsit de dins del municipi.

La sessió serà demà dijous, començarà a les 19 h i tornarà a ser presencial, però per motius de seguretat sanitària només hi podran accedir els regidors i regidores, que hauran de mantenir les distàncies i portar mascareta. Es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç i el web de videoactes de l’Ajuntament. Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Audiència Pública, el 29 de juliol

Les audiències públiques tornen a ser presencials des del passat mes de maig, i se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 29 de juliol, a les 18 h, i els veïns i veïnes que vulguin participar han d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per ACA TV de Sant Vicenç.

Posted in Ple municipal