En marxa les obres per evitar l’acumulació d’aigua al parc del Mamut Venux

  • Els treballs afavoriran el drenatge i evitaran que, en cas de pluges fortes, es creïn bassals en punts baixos de l’espai

Ja han començat les obres de construcció de dos pous de captació d’aigua al parc del Mamut Venux, per recollir l’excedent de precipitació. La Junta de Govern va aprovar l’adjudicació d’aquestes tasques, que són del tot necessàries per millorar el drenatge de l’espai.

El regidor d’Urbanisme, Isidre Bautista, ha explicat que els treballs “són una intervenció amb diverses vessants”, ja que per una banda “resoldran el problema de l’evacuació de l’aigua” però, a més: “van en la línia de fer intervencions centrades en l’accessibilitat i que els espais públics siguin amables i còmodes per a tots els veïns i veïnes”.

Actualment, quan hi ha pluges fortes s’acumula l’aigua en certs punts baixos, creant bassals i tolls. Es tracta d’una deficiència que s’arrossega des de l’anterior projecte constructiu, i amb aquests treballs això se solucionarà, afavorint que l’aigua s’evacuï de manera més ràpida. D’aquesta manera, també es previndrà que l’excés d’aigua pugui afectar el futur Centre Cívic i Cultural Virgínia Amposta. Està previst que les obres durin fins a mitjans del mes d’agost.

 

 

Posted in Territori i mobilitat