Sant Vicenç dels Horts acull una nova edició de la Cursa Ciclista Bons Amics el 25 de setembre

  • La mobilitat pel barri de la Vinyala es veurà afectada des del migdia i fins la finalització de la prova, cap a les 20 h

Aquest dissabte 25 de setembre Sant Vicenç dels Horts acull la 17a edició de la Cursa Ciclista que organitza la Penya Ciclista Bons Amics. Com és habitual, la prova es desenvoluparà en un circuit urbà al Polígon de la Barruana d’uns 1,7 quilòmetres de llargada. Les persones participants hi faran voltes fins a complir els 45 quilòmetres que preveu la prova.

La celebració de la cursa comportarà afectacions a la mobilitat al barri. Es tallarà la circulació dels vials on es durà a terme la prova ciclista a partir de les 15 h, mitjançant la Policia local i personal voluntari, perquè les persones participants facin les voltes de reconeixement del circuit. La cursa tindrà lloc entre les 16 i les 19 h, moment a partir del qual es podran reobrir els vials, a excepció del c. de la Baixada de Can Coll, que es mantindrà tallat fins acabar l’entrega de premis, prevista fins les 20 h.

Els vials afectats són els següents: av. de Torrelles, c. del Claverol, c. de Santander, c. de Sant Joan, c. de Rubí, c. de Sant Domènec, c. de la Masia de Can Coll i c. de la Baixada del camp de futbol. En els mateixos vials es veurà també afectat l’accés i sortida dels guals permanents d’habitatges i naus industrials durant el transcurs de la prova ciclista.

L’accés i sortida de vehicles als carrers de Pontevedra, Palència, Salamanca i Segòvia s’haurà de realitzar des del c. del Papiol i pel c. de Pontevedra, que s’habilitarà amb doble sentit de circulació. L’accés i sortida als carrers de Sòria i Rubí també s’haurà de realitzar amb doble sentit de circulació des del c. del Papiol.

Es prohibirà l’estacionament de vehicles de les 10 a les 19 h en el conjunt de vials del recorregut de la cursa ciclista. Així mateix, es restringirà l’entrada o sortida de vehicles a l’aparcament del camp de futbol de la Barruana entre les 15 i les 19 h.

Els vianants podran circular amb normalitat per les voreres, però hauran de parar atenció a l’hora de creuar pels passos de vianants durant la realització de la prova ciclista.

Modificació del transport públic

Diverses línies d’autobús es veuran afectades entre les 14.30 i les 19 h.

  • Les línies urbanes SV1 i SV2 del SantviBus circularan desviades pels carrers de Rafael Casanova, Mestre Pérez Moya i Sant Josep. Parada suprimida: Complex esportiu municipal.
  • La línia urbana SV3 del Santvibus circularà desviada pels carrers de Sant Josep, Mestre Pérez Moya i Rafael Casanova i per la ctra. de Torrelles fins el c. de Claverol. Parades suprimides: Camp de futbol de la Barruana, Av. de Torrelles/Sant Joan i La Foneria.
  • La línia interurbana L62, sentit Molins de Rei, circularà desviada per la ctra. de Torrelles fins al c. de Claverol. Parades suprimides: Camp de futbol de la Barruana, Sant Joan/Masia de Can Coll i Masia de Can Coll/Baixada del camp de futbol.

Posted in Esports, Territori i mobilitat