Oberta la convocatòria de subvencions per donar suport a les despeses corrents del comerç local

  • Els establiments podran finançar amb aquests ajuts el pagament del lloguer o dels subministraments bàsics

Amb l’objectiu de fomentar la recuperació del comerç local, després del fort impacte de les mesures per contenir la pandèmia de la Covid-19, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha obert una nova convocatòria de subvencions. En aquest cas els ajuts han d’anar destinats al finançament de subministraments bàsics (aigua, llum i gas), lloguers de locals comercials, assegurances i despeses de gestoria.

El nostre compromís és enfortir el comerç local”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, qui ha afegit: “Els establiments que es van veure obligats a tancar durant les restriccions pandèmiques necessiten suport per tirar endavant, i l’Ajuntament és al seu costat”.

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts subvencionarà fins el 100% de les despeses elegibles, amb un topall màxim de 2.000 euros per cada sol·licitud. Les subvencions atorgades seran compatibles amb qualsevol altra concedida per altres administracions o ens públics o privats per a la mateixa activitat.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 10 de setembre, a través del web municipal o bé demanant cita prèvia al SIAE (Servei Integral d’Atenció Empresa): 900 111 656. El model normalitzat de la sol·licitud, així com les bases de la convocatòria i la documentació necessària la trobareu al web municipal.

 

Posted in Economia