L’Àrea Metropolitana de Barcelona destina més de 800.000 euros a executar projectes del Pla de Sostenibilitat Ambiental de Sant Vicenç dels Horts

  • Es finançaran la reforma del carrer de Barcelona i les adequacions del Parc del Molí del Frares i del Parc del Turó

El Consell Metropolità ha donat la llum verda a més de 817.000 euros que es destinaran a la licitació i l’execució de diverses obres a Sant Vicenç dels Horts. Es tracta de projectes que formen part del Pla de Sostenibilitat Ambiental, i concretament aquest paquet de diners finançaran la reforma del carrer Barcelona (per a la seva pacificació) i el nou Parc del Molí dels Frares (per millorar la seva biodiversitat i la gestió de l’aigua). També és previst invertir en el futur Parc del Turó, que està en fase de redacció del projecte d’execució i direcció de les obres.

Després de posar fil a l’agulla, s’apropen les primeres puntades dels projectes transformadors per Sant Vicenç dels Horts”, ha explicat l’alcalde, Miguel Comino. El batlle ha afegit: “L’objectiu de l’equip de govern és millorar l’espai públic i oferir millors serveis a tots els barris de la ciutat, i amb el Pla de Sostenibilitat Ambiental ho garantim. Ajuntament i AMB treballem conjuntament per fer realitat espais que ens ajudaran a ser més sostenibles”.

D’altra banda, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha aprovat el conveni per gestionar els terrenys del carrer de Lucena i construir-hi habitatge social. El projecte d’execució està valorat en prop de 14 milions d’euros. El Ple va aprovar a finals de l’any passat un conveni amb l’AMB per a la construcció d’habitatge dotacional en una parcel·la d’aquest carrer, al barri de Can Costa. Es tracta d’un espai destinat a equipaments que també oferirà oportunitats habitacionals a persones empadronades a Sant Vicenç dels Horts.

 

Posted in Territori i mobilitat