L’Ajuntament dona suport al personal autònom amb una nova convocatòria de subvencions

  • S’hi poden presentar les persones que s’hagin donat d’alta entre el mes de maig del 2020 i l’abril del 2021, i que tinguin un pla d’empresa validat pel servei d’emprenedoria municipal

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ofereix suport al foment de l’autoocupació, i ha obert una nova convocatòria de subvencions per a les persones donades d’alta al règim d’autònoms. S’hi poden presentar les persones que hagin tramitat l’alta al RETA (Règim Especial del Treballador/a Autònom/a) entre el mes de maig del 2020 i l’abril del 2021.

S’ofereixen dues línies d’ajudes. Per una banda, se subvencionaran les despeses de pagament de les quotes del RETA i addicionalment les de constitució de l’alta (gestoria, tributs, formació…) fins a un màxim de 2.500 euros; i, per l’altra, les despeses relacionades amb la digitalització empresarial fins a un màxim de 1.000 euros.

Volem dinamitzar el teixit empresarial vicentí, i volem que sigui ric i dinàmic”, ha explicat el regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, qui ha afegit: “Els serveis d’atenció i suport que disposem al Molí dels Frares són de molta qualitat, animem a totes les persones que vulguin emprendre que s’hi posin en contacte”.

Els requisits principals per sol·licitar els ajuts són:

  • estar empadronat/da al municipi,
  • no tenir deutes amb administracions públiques,
  • tenir un pla d’empresa validat pel servei d’emprenedoria municipal
  • acceptar part del pagament amb la Targeta Moneder SVH

Es poden demanar fins el 31 d’octubre. Trobareu més informació de la convocatòria aquí

Posted in Economia