- Es tracta d’un dispositiu de control de vehicles per millorar la mobilitat i la seguretat al volant
- L’Ajuntament també ha engegat una campanya amb consells d’autoprotecció davant possibles furts o estafes
Durant tot l’estiu la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts i els Mossos d’Esquadra han dut a terme un dispositiu de vigilància als accessos del municipi, amb l’objectiu de reforçar la seguretat i que millori la mobilitat. Les patrulles han fet nombrosos controls i s’han fet identificacions de persones i vehicles. “Vetllem perquè les persones ens puguem moure per la ciutat de manera segura i còmoda”, explica l’alcalde de Sant Vicenç dels Horts, Miguel Comino. “La col·laboració entre cossos de seguretat és un valor que cal remarcar, perquè sumant esforços oferim un millor servei públic a la ciutadania”, ha afegit.
De fet aquesta coordinació és un dels punts que millor es van destacar en la darrera Junta de Seguretat Local, celebrada al juny i que va reunir a l’Ajuntament a tots els cossos de seguretat que operen a la ciutat. El treballa coordinar és especialment important en un context on les mesures per contenir la pandèmia se sumen a la tasca habitual de la Policia Local. La propera Junta de Seguretat està programada per al proper 4 d’octubre.
L’alcalde, Miguel Comino, ha valorat el servei públic de la Policia Local, que “a més d’accions ordinàries com el control del trànsit o vigilar les entrades i sortides a les escoles, també continua gestionant les accions sobrevingudes per les mesures de la Covid-19”. “El compromís del nostre cos policial amb la ciutadania és total”, ha afegit.
Campanya informativa
D’altra banda, la Policia Local engegarà en els propers dies una campanya per informar a la ciutadania sobre consells d’autoprotecció. L’objectiu és alertar als vicentins i les vicentines de pràctiques delictives que es venen detectant a la zona metropolitana. S’ha editat material gràfic amb consells per evitar furts als centres comercials i mercats municipals, així com per detectar estafes en visites a domicili per part de persones que es fan passar per personal de companyies de la llum o el gas, entre d’altres.