L’Ajuntament atorga ajuts perquè el jovent continuï estudiant després d’acabar l’ESO

  • El termini de presentació de sol·licituds comença el 6 d’octubre i finalitza el 4 de novembre

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ofereix un curs més suport econòmic a l’alumnat que vol continuar estudiant un cop acabada l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). És un ajut per a alumnes d’entre 16 i 22 anys que cursin el primer any de Programes de Formació i Inserció (PFI), cicles de grau mitjà o superior (Formació Professional), batxillerat o estudis universitaris, durant el curs 2021-2022. Les sol·licituds es poden presentar del 6 d’octubre al 4 de novembre.

Facilitem que la joventut vicentina desenvolupi el seu pla de vida accedint a estudis postobligatoris, que els ajudarà a definir el seu projecte professional”, explica la regidora d’Educació, Patricia Higueras, qui ha afegit: “Com a ciutat educativa treballem per la igualtat d’oportunitats, i les ajudes són una de les potes amb que ho fonamentem”.

Aquestes beques estan destinades a finançar les despeses de transport públic o privat, els drets de matrícula, el material o les sortides pedagògiques. En la convocatòria d’aquest curs s’han afegit com a despesa subvencionable altres materials com tauletes electròniques, impressores, material consumible (llibretes, bolígrafs…) etc. per tal d’adaptar-se a les noves necessitats de l’estudiantat.

Els ajuts tenen un import de 250 euros per cada alumne que estudiï a Sant Vicenç dels Horts, i de 400 euros si s’estudia fora del municipi. L’import total de la convocatòria és d’11.000 euros. Per optar a aquestes beques cal complir diversos requisits:

  • estar empadronat/da a Sant Vicenç dels Horts,
  • haver presentat també la sol·licitud de beca del Ministeri d’Educació pel curs actual
  • no superar el llindar de renda establert segons els membres de cada unitat familiar.
  • que no es rebi cap altre ajut municipal pel mateix concepte, ja sigui directament o a través de la convocatòria d’ajuts per estudis postobligatoris per les entitats socioeducatives del municipi

Trobareu tota la informació a les bases de la convocatòria

Posted in Educació