La Policia Local controla l’ús cívic i segur dels patinets elèctrics

  • La majoria d’incidents són per circular en sentit contrari o per la vorera

La Policia Local control l’ús segur dels vehicles de mobilitat personal, especialment els patinets elèctrics. Recentment van incautar un patinet perquè havia estat manipulat per circular a una velocitat superior a la permesa, a més de no disposar de la documentació reglamentària. Els agents van detectar la infracció quan van aturar el patinet per circular en sentit contrari. En les últimes setmanes, també es va sancionar a un conductor de patinet que triplicava la taxa d’alcohol permesa.

La majoria d’incidents que es registren a Sant Vicenç dels Horts relacionats amb patinets tenen a veure amb circular per les voreres o en sentit contrari.

La regidora de Convivència, Paqui Capellades , demana a la ciutadania “ fer un ús responsable dels patinets i altres vehicles de mobilitat personal”. “Són una eina fantàstica per aconseguir una mobilitat sostenible, però han de ser compatibles amb el respecte a la resta de persones que hi ha al carrer i s’han de fer servir amb totes les mesures de seguretat indicades ”.

Posted in Territori i mobilitat