La Brigada municipal es forma per actuar davant d’emergències per caigudes d’arbrat

  • Des de Protecció Civil s’ha organitzat un curs d’ús de serra mecànica on hi ha participat el personal municipal

En els darrers anys han succeït diversos episodis de temporals i ventades que han provocat algunes incidències al municipi, com per exemple la darrera tempesta Glòria. En moments com aquest és important que el personal de la Brigada municipal pugui donar suport als i les professionals de jardineria i de la resta de serveis d’emergència d’una forma segura, per retirar arbres caiguts i contribuir a minimitzar les incidències.

Així, des de Protecció Civil s’ha organitzat un curs de formació dirigit al personal de la Brigada, en el que hi ha participat 15 persones, que ha consistit teoria i pràctica de l’ús de la serra mecànica. L’Ajuntament ha adquirit material de protecció individual adequat per l’ús d’aquesta maquinària. Així, el personal aprofundirà en els coneixements sobre seguretat en treballs forestals davant emergències per caigudes d’arbrat.

La regidora de Serveis Municipals, Mireia Vergés , ha explicat: “ Continuem donant passos endavant per la professionalització dels serveis municipals. Amb el nou material de protecció i la formació, el personal de la Brigada podrà oferir un millor servei a la ciutadania en casos d’emergències ”.

Posted in Medi ambient