Els actes culturals i les intervencions a l’espai públic provocaran diverses afectacions al trànsit

  • Durant les properes setmanes es tallarà la circulació de diverses vies i el transport públic circularà desviat

Torna l’activitat cultural regular a Sant Vicenç dels Horts, i juntament amb actuacions de manteniment previstes a la via pública, us informem de les properes afectacions a la mobilitat:

Dissabtes 4, 11 i 18 de setembre

Amb motiu dels concerts de l’Estiu de Cultura, es tallarà la circulació de vehicles dels accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova i Sant Miquel. El c. de Rafael Casanova restarà tallat des de la cruïlla amb el c. de Ramon Poch. Els dies 4 i 18 de setembre l’afectació serà entre les 18 h i les 0 h, mentre que amb motiu de l’acte institucional de l’11 de Setembre, l’afectació serà en horari de 10 a 13 h.

L’accés o sortida dels guals permanents es pot veure afectat durant la realització dels actes.

L’itinerari alternatiu dels vehicles que circulin pel c. de Rafael Casanova serà pels carrers de Ramon Poch i del Riu o per la ctra. de Sant Boi. L’accés als guals permanents de la zona pacificada de Vila Vella es realitzarà des del c. de Mossèn Jacint Verdaguer i vorejant la plaça fins al c. del Mossèn Duran.

El servei de transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà, línia L62 sentit Molins de Rei/Barcelona, es veuran afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Dilluns 6 de setembre

Amb motiu dels treballs que s’han de fer en un habitatge particular, es tallarà la circulació de vehicles del c. de Badajoz, entre el c. de Burgos i la tvra. de Barcelona, des de les 8 i fins les 17 h.

L’itinerari alternatiu pels vehicles és pels carrers de Burgos i Albacete i la tvra. de Barcelona. No s’afectarà l’estacionament i es garantirà l’accés i sortida als guals permanents. La circulació dels vianants es pot veure afectada en la vorera dels números parells.

Fins al 10 de setembre

L’afectació al c. d’Anselm Clavé per les obres de millora del pont del ferrocarril per part de FGC finalitza. Ja s’ha obert la circulació i només quedarà una part de la via pública ocupada per protegir el formigó fresc. Aquí trobareu tota la informació

Divendres 10 de setembre

Aigües de Barcelona, Empresa Metropolitana del Cicle Integral del Aigua, realitzarà taques de manteniment consistents en el sanejament d’un pou de registre del col·lector d’aigües residuals de titularitat de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Així, es tallarà la circulació de vehicles del c. d’Anselm Clavé, entre els carrers de Rafael Casanova i de Sant Josep, des de les 9 i fins les 17 h.

L’itinerari alternatiu pels vehicles és pels carrers de Sant Joan Bosco, del Mestre Ramon Camps i d’Enric Aymerich i Rigol, o bé pel c. de Ramon Poch, c. Nou o lateral de la ctra. de Sant Boi (BV-2002) i c. de Sant Josep. Es senyalitzarà l’itinerari alternatiu des del c. de Sant Miquel al barri de la Vinyala.

Per a facilitar la sortida dels vehicles des del c. de Ramon Poch a la ctra. de Sant Boi, els semàfors de la cruïlla modificaran la seva programació per a donar més temps de verd al c. de Ramon Poch. No s’afectarà la circulació dels vianants, l’estacionament ni els guals permanents.

El transport urbà i interurbà es veurà afectat:

La línia SV1 del Santvibus circularà desviada pels carrers de Sant Joan Bosco, Mestre Ramon Camps, Enric Aymerich i Rigol i Mestre Pérez Moya fins la parada de La Vinyala. Allà els autobusos faran la volta a la rotonda per pujar cap al barri de la Guàrdia. Es suprimeix la parada de Pl. de Sant Miquel.

La línia SV3 del Santvibus circularà desviada pels carrers de Sant Joan Bosco, Mestre Ramon Camps, Enric Aymerich i Rigol, Rafael Casanova i Miguel Hernández, on reprendran l’itinerari habitual. Es suprimeix la parada de Pl. de Sant Miquel.

Les línies interurbanes L60 sentit Sant Joan Despí, L61 sentit Sant Boi de Ll. i L62 i e20 sentit Torrelles de Ll. circularan desviades per la ctra. de Sant Boi i fins a reprendre l’itinerari habitual al c. del Claverol. Deixaran de circular pels carrers de Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel, Anselm Clavé i Sant Josep. Queden suprimides les parades en els carrers afectats. S’habilitaran diverses parades provisionals a la ctra. de Sant Boi, a les cruïlles amb els carrers de Llobregat, Antoni Mampel i Pas del Llop.

Del 13 al 20 de setembre

La Brigada municipal ha de realitzar unes obres en la calçada relacionades amb la xarxa d’abastament d’aigua al c. de la Corunya, entre els carrers de Mataró i Lanzarote. Per aquest motiu es tallarà la circulació de vehicles del tram esmentat i se senyalitzarà la prohibició d’estacionament en les places afectades. Excepte moments puntuals, no s’afectarà la circulació dels vianants i es garantirà l’accés i sortida als guals permanents.

Pel que fa al transport públic, s’afectarà la línia SV1 del Santvibus. L’itinerari alternatiu, tant pels vehicles com per l’autobús urbà, és el següent: des del c. de Francesc Oller i Ferrer es circularà pel c. dels Pirineus, l’av. del Mil·lenari, el c. de Madrid i el c. de Lanzarote fins reprendre l’itinerari habitual. S’instal·larà senyalització informativa del desviament.

Les parades de la línia SV1 que es suprimeixen són les del Camp de futbol de la Guàrdia i La Corunya/Marbella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Francesc Oller i Ferrer/c. de la Corunya i al c. de Lanzarote/c. de la Corunya.

Dissabte 18 de setembre

A causa d’uns treballs geotècnics s’afectaran alguns vials del barri de Vila Vella. Serà necessari el tall a la circulació de vehicles del c. de Barcelona, tram entre la pl. de Lluis Companys i el c. d’Àngel Guimerà, des de les 10 i fins les 13 h, i del c. de Rafael Casanova, tram entre la pl. de la Vila i el c. del Pas del Llop, des de les 13 i fins les 15 h. No s’afectarà la mobilitat dels vianants i es garantirà l’accés i sortida dels guals permanents, excepte moments puntuals.

Serà necessari el desviament del transport urbà i interurbà d’autobús. Aquesta afectació s’afegirà amb la prevista pel concert de l’Estiu de Cultura a la pl. de la Vila.

El Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i la línia interurbà L62 sentit Molins de Rei/Barcelona, es veuran afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi a partir de les 13 h i fins la finalització del servei.

Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Dimecres 22 de setembre

El Dia Europeu sense cotxes es celebra el 22 de setembre i vol fomentar els desplaçaments a peu, en bicicleta i en transport públic. A més, pretén visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

A Sant Vicenç dels Horts, la circulació de vehicles quedarà restringida als següents vials:

  • Barri de Vila Vella: plaça de la Vila i accessos, zona pacificada de Vila Vela (c. de Mossèn Josep Duran, c. Nou, entre pl. de Catalunya i c. de Sant Josep, c. de Barcelona, entre c. del Pas del Llop i c. d’Àngel Guimerà, i c. de la Pobla). L’itinerari alternatiu serà pels carrers de Ramon Poch i del Riu o per la ctra. de Sant Boi.
  • Barri de la Vinyala: c. del Mestre Pérez Moya, entre c. de Sant Josep i c. Sant Vicenç, c. de la Marinada, c. del Doctor Ferran i c. de la Vinyala. L’itinerari alternatiu serà pels carrers de Sant Josep, Claverol i Abadessa Reverter.
  • Barri de Can Ros: c. de Balmes. L’itinerari alternatiu serà pels carrers d’Antoni Mampel, Barcelona i Llobregat.

Pel que fa al transport públic, serà necessari el desviament de les línies urbanes i interurbanes d’autobús.

El Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i la línia interurbà L62 sentit Molins de Rei/Barcelona, es veuran afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi durant tot el dia.

Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

 

 

Posted in Incidències en la via pública, Territori i mobilitat