La Brigada municipal posa a punt els centres educatius vicentins per a l’inici del curs escolar

  • Durant l’estiu s’han fet reparacions i arranjaments a l’escola bressol municipal Petit Mamut i a les escoles la Guàrdia, la Vinyala, Sant Josep, Sant Antoni, Sant Jordi i Joan Juncadella

Un any més l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts s’ha encarregat de mantenir els centres educatius públics del municipi perquè infants i adolescents, així com el professorat, comencin el curs escolar amb les millors condicions possibles. D’aquesta manera, la Brigada municipal ha estat treballant durant els mesos de juliol i agost fent diverses actuacions.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, la regidora d’Educació, Patricia Higueras i la regidora de Serveis Municipals, Mireia Vergés, han visitat els centres i s’han entrevistat amb els equips docents, per desitjar-los un bon curs que, novament, estarà marcat per les mesures contra la pandèmia. L’alcalde ha agraït la tasca de la comunitat educativa en la lluita contra el virus i ha recordat: “L’any passat es va superar amb escreix tot un repte per a les escoles. Els centres són segurs, tots els nens i nenes podran anar a classe amb tranquil·litat i seguint les mesures pertinents”.

Per la seva banda, la regidora d’Educació ha valorat el treball conjunt amb els centres per la millora de les instal·lacions i, en general, de la qualitat docent: “Treballem colze a colze amb la comunitat educativa per millorar les condicions amb què els infants i adolescents van a escola. És l’esperit de l’Ajuntament el treball conjunt i la corresponsabilitat en l’assoliment de l’èxit educatiu”.

En aquest mateix sentit s’ha expressat Mireia Vergés, qui ha volgut posar en valor la feina dels serveis municipals per la millora dels equipaments: “Una de les accions que acordem amb la comunitat educativa és el manteniment dels centres, una tasca magnífica que any rere any fa la Brigada municipal”.

Les actuacions que s’han dut a terme són les següents:

  • Escola La Guàrdia: s’ha reparat la porta de ferro reixada i la porta d’alumini de l’entrada. També s’han regulat els polsadors d’aigua de les dutxes i s’han substituït les rajoles trencades dels lavabos. Per últim, s’ha arranjat una fuita d’aigua a la rampa del pati.
  • Escola La Vinyala: s’ha canviat el termo del vestidor i la cuina, s’han siliconat les piques i s’han collat les mampares dels lavabos.
  • Escola Sant Josep: s’ha reparat les fuites d’aigua que hi havia als lavabos i a les aixetes. També s’ha collat el marbre i les pissarres, a més de reparar el pany d’una aula. A l’aparcament, s’ha soldat la porta i s’ha arranjat el pany.
  • Escola Sant Antoni: s’han repintat les aules i els passadissos, s’han canviat el mobiliari vell i s’ha reparat persianes i tendals. També s’han instal·lat pissarres de suro.
  • Escola Sant Jordi: s’ha traslladat mobiliari divers a altres aules, i s’ha reparat fugues d’aigua de les aixetes.
  • Escola Joan Juncadella: s’han substituït les papereres trencades del pati, i s’ha retirat mobiliari vell que ara en farà ús el Casal Infantil i Juvenil el Quijote.
  • Escola bressol municipal Petit Mamut: s’ha reparat el porter automàtic i un armari.

 

Posted in Educació