Dues proves ciclcistes provocaran afectacions a la mobilitat el proper diumenge

Us informem de dues afectacions previstes pel proper diumenge 29 de maig:

Cursa Santvibike

Restarà tallat el c. del Claverol, entre les 6 i les 15 hores, i de forma puntual la resta de vials per on passa la cursa, entre les 10 i les 13.30 h. Consulteu el plànol de la cursa.

L’itinerari alternatiu pels vehicles serà circular, en sentit al barri de la Guàrdia, pels carrers de l’Abadessa Reverter, de la Unitat, de Miguel Hernández i de García Lorca. En sentit a la ctra. de Torrelles, l’itinerari alternatiu serà per l’av. de Torrelles i els carrers de la Baixada del camp de futbol i de la Masia de Can Coll.

Restarà prohibit l’estacionament de vehicles des de la nit anterior i fins la finalització de la cursa al c. del Claverol, entre els carrers de Sant Josep i de Sant Vicenç, els aparcaments del parc de la Foneria i al c. de la Baixada del camp de futbol.

Pel que fa al transport públic, es veurà afectada la línia interurbana L62 Barcelona-Molins de Rei, en ambdós sentits. Es deixarà de circular pel nucli urbà i els autobusos circularan desviats per les carreteres de Sant Boi (BV-2002) i de Torrelles (BV-2005), entre els carrers de Barcelona i del Claverol, des de les 6 i fins les 15 hores. Les parades afectades són totes les compreses en els trams afectats. S’habilitaran parades provisionals a Ctra. de Sant Boi/c. de Llobregat, Ctra. de Sant Boi/c. d’Antoni Mampel, Ctra. de Sant Boi/c. del Pas del Llop i a Ctra. de Sant Boi/c. del Primer de Maig Pas del Llop.

Cursa ciclista del Llobregat (de Navàs a Sant Boi de Ll.)

Restarà tallada la ctra. de Sant Boi (BV-2002) en ambdós sentits i al llarg de tot el municipi, des d’una estona abans i fins al pas total de la cursa. Es preveu que el pas sigui per Sant Vicenç dels Horts entre les 13.08 i les 13.12 h. Durant aquest període de temps els vehicles no podran circular per la ctra. de Sant Boi ni tampoc creuar-la. Els vehicles seran desviats temporalment per l’interior del nucli urbà. És important preveure aquest fet a l’hora de planificar un desplaçament. Els vianants tampoc podran creuar la ctra. de Sant Boi durant el pas de la cursa.

No es preveu l’afectació al transport públic.

Posted in Incidències en la via pública