Comencen les obres a la carretera de Torrelles per millorar la mobilitat al polígon de Sant Antoni

  • S’establirà un nou pas de vianants a l’altura del carrer de Sant Joan, i s’habilitarà una parada d’autobús

El proper dilluns 2 de maig s’iniciaran les obres del projecte de millora de la mobilitat del polígon de Sant Antoni, que suposarà un intervenció a la carretera de Torrelles. S’establirà un nou pas de vianants, regulat per semàfor a demanda, per creuar des del lateral de la ctra. de Torrelles, cruïlla amb el c. de Sant Joan, al polígon industrial de Sant Antoni. També s’habilitarà una parada de bus a la calçada central per les línies interurbanes en sentit a Torrelles de Llobregat.

El regidor de Mobilitat i Transport Públic, Isidre Bautista, ha explicat: “D’aquesta manera facilitem al veïnat i persones treballadores el creuament de la carretera de forma segura i s’escurça el trajecte a peu, evitant haver de creuar pel pas de vianants de la rotonda de la pl. dels Països Catalans”.

Es preveu que les obres s’allarguin uns dos mesos, i els treballs no suposaran afectacions en la mobilitat, excepte moments puntuals. Qualsevol afectació serà comunicada oportunament.

La nova parada de bus, per a les línies L62, L71 i e20 sentit Torrelles de Llobregat permetrà guanyar velocitat comercial, al deixar de passar pel lateral i evitar les interferències amb les maniobres dels vehicles de l’àmbit dels polígons industrials de Can Coll i la Barruana.

Aprofitant aquesta obra, a l’acabament es preveu que el tram del c. del Polígon de Sant Antoni s’habiliti amb un únic sentit de circulació, amb entrada des de la rotonda de la pl. dels Països Catalans i sortida a l’altura del c. de Sant Joan. Es modificarà la distribució de l’estacionament de vehicles per optimitzar el número de places disponibles.

 

Posted in Incidències en la via pública, Territori i mobilitat