Afectacions a la mobilitat del 15 al 18 de juliol

Festes del barri de Sant Josep
Per la celebració de les festes del barri de Sant Josep, des del divendres 15 de juliol, a les 9 h, i fins al diumenge 17 de juliol, a les 12 h, restarà tallat a la circulació de vehicles la trav. de Barcelona, entre els carrers de Benicarló i Albacete. Es prohibirà l’estacionament en el mateix tram i es veurà afectat el gual permanent.
L’itinerari alternatiu pels vehicles serà pels carrers de Burgos i Albacete, en sentit al Molí dels Frares, i pels carrers d’Albacete, Barbastre, Còrdova i Ciudad Real, en sentit al c. d’Antoni Mampel.
Es garantirà la mobilitat dels vianants per les voreres.
El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal de la línia SV2 del Santvibus, en els mateixos horaris que el tall de trànsit: els autobusos circularan pels carrers de Burgos i Albacete fins reprendre l’itinerari habitual, en comptes de fer-ho per l’av. del Ferrocarril i la trav. de Barcelona. S’afectaran les parades Estació FGC Can Ros i Pavelló de Sant Josep i s’habilitaran parades provisionals a Burgos/Badajoz, Centre diari de Sant Josep i Burgos/Albacete.
Estiu de Cultura i Diada Castellera
Restarà tallat a la circulació de vehicles els accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Francesc Moragas, el dissabte 16, des de les 18 h i fins la matinada següent a la 1 h, i el diumenge 17 de juliol, des de les 16.30 h i fins les 21 h. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles (des de la pl. de la Vila) els carrers de Rafael Casanova, Mossèn Duran, Nou, Nadal i Francesc Moragas. L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.
Es prohibirà l’estacionament entorn a la pl. de la Vila i es veuran afectats els guals permanents en els accessos a la pl. de la Vila. També es senyalitzarà una reserva d’estacionament el diumenge a l’av. de Torrelles pels autocars de les colles convidades a la diada castellera.
S’afectarà la mobilitat dels vianants que creuin la pl. de la Vila, que hauran de vorejar-la pel vial perimetral.
El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal del transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona, el dissabte 16 i el diumenge 17 de juliol, durant tota la jornada. Els autobusos circularan pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi, en comptes de fer-ho pels carrers de Rafael Casanova i Pas del Llop. S’afectaran les parades Pl. de la Vila i CAP Vila Vella i s’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.
Festes de la Mare de Déu del Carme
El dissabte 16 de juliol es realitzarà una processó a les 17.30 h amb sortida del Centro Amigos, al c. de la Llacuna, itinerari pel c. del Cementiri, l’av. del Mil·lenari i els carrers de Pirineus i de Francesc Oller i Ferrer i amb arribada a la pl. de la Pau. A les 19 h es realitzarà la tornada en sentit invers. S’afectarà puntualment la circulació de vehicles durant el transcurs de la processó.
No s’afectarà la mobilitat dels vianants ni l’estacionament de vehicles.
El transport públic es veurà afectat i es realitzaran els següents desviaments:
  • Les expedicions de les 16.55 i 18.10 h de la línia SV2 circularan pels carrers de Sant Joan i Santander en comptes de fer-ho pels carrers de Linares i Cementiri i l’av. del Mil·lenari. Es veuran afectades les parades Parc de Manuel Boga i Av. del Mil·lenari.
  • Les expedicions de les 17.25 i 18.45 h de la línia SV3 circularan pels carrers de Santander i Sant Joan en comptes de fer-ho per l’av. del Mil·lenari i els carrers del Cementiri i Linares. Es veuran afectades les parades Av. del Mil·lenari/Rafael Casanova, Pirineus i Cementiri.
Obres a la xarxa d’aigües
Per uns treballs a la xarxa d’aigües, restarà tallat a la circulació de vehicles el c. de la Corunya, entre els carrers de Mataró i Lanzarote, el dilluns 18 de juliol, entre les 8 i les 12 h. L’itinerari alternatiu serà pels carrers de Francesc Oller i Ferrer i Pirineus, av. del Mil·lenari i carrers de Madrid i Lanzarote.
Es garantirà la mobilitat dels vianants per les voreres.
El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal de la línia SV1 del Santvibus, en els mateixos horaris que el tall de trànsit per l’itinerari alternatiu indicat. S’afectaran les parades Camp de futbol de la Guàrdia i La Corunya i s’habilitaran parades provisionals al c. de Francesc Oller i Ferrer/c. de la Corunya i al c. de Lanzarote/c. de la Corunya.
Posted in Incidències en la via pública