Imatge i comunicació

El departament d’Imatge i Comunicació vetlla per la transparència i per fer arribar la informació del municipi a tots els ciutadans de Sant Vicenç dels Horts. Per fer-ho, disposa de diversos mitjans propis que posa al servei dels veïns. En aquest sentit, destaquen la Ràdio municipal, la Revista municipal, l’Agenda d’activitats mensual, el Portal de Mesures d’Impuls per reactivar l’economia o les diverses xarxes socials (Facebook, twitter, Instagram i el canal de YouTube).

Tenint en compte aquesta clara voluntat de transparència, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts dóna suport al Decàleg de Bones Pràctiques de la Comunicació Local Pública elaborat per la Universitat Autònoma de Barcelona. I així ho va aprovar en una moció al Ple municipal el 16 d’octubre de 2014. Es va aprovar amb els vots de tots els regidors de Junts x SVH, ICV-EUiA, CiU, PSC i PP. Podeu veure la moció clicant aquí.

D’altra banda, el departament ha elaborat un Manual d’identitat corporativa on s’ha agrupat tots els elements d’identitat visual dels ens, equipaments i actes amb imatge pròpia, senyalització d’edificis o signatura institucional en comunicació publicitària, entre d’altres.

Ens podeu localitzar a la Casa de la Vila (Plaça de la Vila, 1). 93 602 21 50

CAP DEL DEPARTAMENT:

Alberto Cabello Hernández (periodista).

Podeu contactar-hi a ach@svh.cat