10a Quinzena de la solidaritat 2022

Cap a la justícia global

La Quinzena de la Solidaritat Teresa Losada ens obre cada any una finestra al món. Gràcies a les activitats previstes i a les visites que Sant Vicenç dels Horts rep en aquestes dues setmanes, tenim l’oportunitat de conèixer experiències que poden ser llunyanes però que de cap manera ens resulten alienes.

Si alguna cosa ens ensenyen la crisi climàtica o la pandèmia, és la connexió de les persones arreu del món. Tenim reptes globals que necessiten respostes conjuntes i justes. La tasca és ingent i pot semblar aclaparadora, però precisament aquests dos reptes mundials ens mostren experiències individuals i col·lectives que són inspiració i que actuen com la guspira capaç de posar en marxa les solucions necessàries.

Ho veiem en les trajectòries de les defensores i defensors dels drets humans que ens visiten aquest any: són persones que treballen perquè al món hi hagi possibilitats per a tothom, amb dignitat i respecte als drets humans.

Us convidem a participar en les activitats de la Quinzena de la Solidaritat Teresa Losada, que enguany compleix una dècada. Deixem-nos interpel·lar per tot allò que escoltem i sentim durant aquestes dues setmanes. Tenim l’oportunitat de compartir testimonis de vida, cinema, teatre, converses… En definitiva, la Quinzena de la Solidaritat ens facilita
un espai de trobada on connectar amb altres persones i fer, entre totes i tots, que la solidaritat avanci cap a la justícia global.