Tot a punt per a la temporada d’estiu a la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava

  • A partir del 23 de juny el veïnat podrà accedir a l’equipament, i les entrades ja estan a la venda al web piscinesestiu.cat/lablava
  • L’Ajuntament organitza una sessió de dinamització per a gent gran (17 de juny), i una jornada de portes obertes per a tota la ciutadania (18 de juny)

Ja està tot a punt per la temporada de bany a la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava, el millor equipament de la ciutat per passar la calor durant els mesos d’estiu. Obrirà a partir del 23 de juny de manera ininterrompuda fins el 4 de setembre, i les entrades i abonaments es poden comprar amb antelació al web www.piscinesestiu.cat/lablava.

Aquest dissabte, 18 de juny, s’inicia la temporada de bany amb la jornada de portes obertes. El dia abans hi haurà una sessió de dinamització per a la gent gran. Els dies 20, 21 i 22 la piscina estarà oberta per les escoles i a partir del dia 23 la temporada reprendrà els horaris habituals: de dilluns a divendres, d’11 a 20 h (al juliol, de 10 a 20 h), i els caps de setmana, de 10 a 20 h.

El regidor d’Esports, Xavi Gómez, ha explicat: “Torna a obrir l’equipament, enguany sense restriccions, i esperem que el conjunt del veïnat en gaudeixi”. I ha afegit: “En els darrers anys hi hem fet millores, com és el cas de l’ampliació de la zona de pícnic i els serveis per a persones amb diversitat funcional, perquè anar a la piscina sigui cada cop més còmode i accessible”.

A la piscina, amb el SantviBus

En aquest sentit, com cada estiu el servei de transport públic Santvibus circularà els diumenges i festius, concretament els mesos de juny i juliol, amb el mateix horari que els dissabtes. El servei funciona els laborables excepte agost amb freqüència de 45 minuts i els festius de juny i juliol i laborables d’agost amb freqüència mitjana d’1h 20 min. Es poden consultar els horaris de les línies i el temps de pas real per parada al web del SantviBus i a l’App mòbil.

Amb aquesta ampliació, el transport públic facilita que els veïns i veïnes es puguin desplaçar amb comoditat durant les jornades festives, en una època de l’any on moltes persones van a la Blava o agafen el carrilet per anar a altres municipis. Recordem que el SV3 és la línia que facilita l’accés a la Piscina Municipal de Sant Antoni – La Blava.

Posted in Esports