Afectacions a la mobilitat pels actes culturals del proper cap de setmana

La ciutat vibra amb els diversos actes que omplen de cultura i tradició Sant Vicenç dels Horts. Us informem de les afectacions a la mobilitat previstes pels actes durant el cap de setmana.

  • 18 de juny

Estiu de Cultura

Restarà tallat a la circulació de vehicles els accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Francesc Moragas, el dissabte 18 de juny des de les 20 h i fins la matinada següent a la 1 h. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles (des de la pl. de la Vila) els carrers de Rafael Casanova, de Mossèn Duran, Nou, de Nadal i de Francesc Moragas. L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.
Es prohibirà l’estacionament entorn a la pl. de la Vila. Es veuran afectats els guals permanents en els accessos a la pl. de la Vila.

S’afectarà la mobilitat dels vianants que creuin la pl. de la Vila, que hauran de vorejar-la pel vial perimetral.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal des de les 19.30 h i fins la finalització del servei del transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona. Es circularà desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.
Les parades afectades són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

La mateixa afectació es mantindrà el dissabte 25, amb els mateixos horaris.

Concert de l’Assemblea Jove

Restarà tallat a la circulació de vehicles el c. de la Masia de Can Coll, entre el c. de Sant Joan i el núm. 27, el dissabte 18 de juny, des de les 20 i fins la matinada següent a les 4 h. També hi quedarà prohibit l’estacionament de vehicles des de les 12 hores.

Es garantirà l’accés al c. de la Masia de Can Coll, des del c. de la Baixada del camp de futbol, habilitant el doble sentit de circulació.

La circulació dels vianants es pot veure afectat en les voreres per l’ocupació amb elements, però el pas quedarà garantit, inclòs per les persones amb mobilitat reduïda.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal de la línia interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona, circulant per la ctra. de Torrelles i el c. del Claverol.
Les parades afectades són Camp de futbol de la Barruana, Sant Joan/Masia de Can Coll i Masia de Can Coll/Baixada del camp de futbol. S’habilitarà parada provisional a l’av. Central de Sant Antoni, front la pl. dels Països Catalans.

  • 19 de juny

Processó de Corpus

Restarà tallat a la circulació de vehicles el c. de Mossèn Duran, la pl. de Catalunya i la pl. de Sant Jordi, el diumenge 19 de juny, des de les 17.30 i fins les 20 hores. Es veuran afectats els guals dels carrers de Nadal i de Francesc Moragas.La circulació dels vianants quedarà garantida, inclòs per les persones amb mobilitat reduïda.

No s’afecta l’estacionament de vehicles ni el transport públic.

Posted in Incidències en la via pública