Torna la Cursa del Bons Amics amb un recorregut pels carrers de la Vinyala

  • Hi haurà afectacions a la mobilitat el dissabte, 24 de setembre, d’11 a 19.30 h, tot i que el trànsit només es tallarà durant el transcurs estricte de la prova (de 16 a 18.30 h)

Aquest dissabte 24 de setembre Sant Vicenç dels Horts acull el Critèrium Bons Amics que organitza la Penya Ciclista Bons Amics. Com és habitual, la prova es desenvoluparà en un circuit urbà al Polígon de la Barruana d’uns 1,7 quilòmetres de llargada. Les persones participants hi faran voltes fins a complir els 45 quilòmetres que preveu la prova.

La celebració de la cursa comportarà afectacions a la mobilitat al barri de la Vinyala. Es realitzarà el tall de circulació dels vials on es durà a terme la prova a les 16 h, mitjançant la Policia local i personal voluntari, perquè els participants realitzin les voltes de reconeixement del circuit. La prova es realitzarà entre les 17 fins les 18.30 h, moment a partir del qual es podran reobrir els vials afectats: av. de Torrelles, c. del Claverol, c. de Santander, c. de Sant Joan, c. de Rubí i c. de Sant Domènec. En els mateixos vials es veurà també afectat l’accés i sortida dels guals permanents d’habitatges i naus industrials durant el transcurs de la cursa.

L’accés i sortida de vehicles als carrers de Pontevedra, Palència, Salamanca i Segòvia s’haurà de realitzar des del c. del Papiol i pel c. de Pontevedra, que s’habilitarà amb doble sentit de circulació. L’accés i sortida als carrers de Sòria i Rubí també s’haurà de realitzar amb doble sentit de circulació des del c. del Papiol. L’accés i sortida de vehicles al c. de la Baixada del camp de futbol s’haurà de realitzar des de la cruïlla amb el c. de Sant Vicenç.

Es prohibirà l’estacionament de vehicles de les 11 a les 19.30 h en el conjunt de vials del recorregut de la cursa. Així mateix, es restringirà l’entrada o sortida de vehicles a l’aparcament del camp de futbol de la Barruana entre les en el mateix horari.

Els vianants podran circular amb normalitat per les voreres, però hauran de parar atenció a l’hora de creuar pels passos de vianants durant la realització de la cursa.

 

Transport públic

Diverses línies d’autobús es veuran afectades des de les 16 h i fins la finalització del servei:

  • La línia interurbana L62, sentit Molins de Rei, circularà desviada per la ctra. de Torrelles fins al c. de Claverol. Parades suprimides: Camp de futbol de la Barruana, Sant Joan/Masia de Can Coll i Masia de Can Coll/Baixada del camp de futbol.
  • Les línies SV1, SV2 i SV3 del Santvibus circularan desviades pels carrers de Sant Josep, Mestre Pérez Moya i Rafael Casanova. Parades suprimides: Complex Esportiu Municipal. Parada alternativa: Sant Josep/Claverol.

Posted in Esports, Incidències en la via pública