El pla d’usos del futur Casal Cívic Virgínia Amposta, a debat

  • El Ple municipal debatrà el pla d’usos de l’equipament, el document marc que regularà les activitats i garantirà el bon funcionament
  • La sessió serà dijous 22 de setembre a les 19 h a la sala de Plens i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

Un dels nous equipaments que es posaran en marxa aviat és el Casal Cívic Virgínia Amposta. L’edifici està completament acabat i ara s’ha d’instal·lar el mobiliari per, posteriorment, obri les portes a la ciutadania. Un dels passos que cal fer prèviament és aprovar el pla d’usos, un document per regular quines activitats es portaran a terme, i com garantir el seu correcte desenvolupament. El Ple municipal debatrà en la sessió ordinària de setembre aquest pla d’usos.

El Ple començarà a les 19 h, i recordem que és presencial amb el 100% d’aforament. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM), pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Recursos pels drets dels infants

Un altre dels punts destacats és el debat per renovar el conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, per finançar l’equip d’atenció a la infància i l’adolescència (EAIA-III), per tal de donar una millor atenció a la infància i adolescència en situació d’alt risc social així com les seves famílies. L’aportació corresponent a l’any 2022 és de 6.933,47 euros.

Audiència Pública, el 29 de setembre

Les audiències públiques se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 29 de setembre, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal