Sant Vicenç en Xarxa continua a disposició de la ciutadania per necessitats derivades de la crisi del coronavirus

  • La xarxa de voluntariat que gestiona l’Ajuntament té habilitats dos canals de contacte: 648 19 59 54 i santvicencenxarxa@gmail.com

Sant Vicenç en Xarxa treballa des de bon inici de la pandèmia per donar suport a les famílies que més estan patint els efectes de la Covid-19. Al llarg d’aquest any i mig, la xarxa de voluntariat que gestiona l’Ajuntament ha col·laborat, per exemple, amb els serveis municipals per fer arribar productes bàsics a persones grans que no podien sortir de casa, lliurar dossiers i material escolars a l’alumnat que no tenia internet i repartir mascaretes al transport públic, entre d’altres iniciatives. El voluntariat recorda que continua a disposició dels vicentins i les vicentines per cobrir necessitats derivades de la sisena onada per Covid-19.

La regidora de Participació Ciutadana i Convivència, Paqui Capellades, recorda que el voluntariat continua “en primera línia ajudant a les famílies que més ho necessiten, especialment a la gent gran que viu sola”. La regidora ha agraït un cop més la tasca del voluntariat, “un exemple a seguir de solidaritat i sacrifici, una xarxa potent que cohesiona encara més la ciutat en els moments difícils que ens toquen viure”.

Totes les persones que vulguin col·laborar amb aquesta xarxa de voluntariat s’hi poden posar en contacte escrivint al correu santvicencenxarxa@gmail.com o trucant al 648 19 59 54 (de dilluns a divendres de 9 a 16 h).

 

Posted in Convivència i civisme, Decidim SVH