Sant Vicenç dels Horts acull la darrera prova del Open BTT Kenda

  • Es tallarà el carrer de Claverol durant tot el matí el proper diumenge 28 de novembre

El diumenge 28 de novembre se celebra el BTT Open Kenda Sant Vicenç dels Horts, la setena i última prova d’aquesta competició de resistència amb bicicletes de muntanya. La sortida i arribada serà al c. del Claverol, i hi ha tres circuits de 19, 32 i 44 quilòmetres.

Així, la cursa provocarà diverses afectacions a la mobilitat. A partir de les 7 h i fins les 9.45 h es tallarà el trànsit al c. del Claverol, entre el c. de Sant Josep i el c. de Sant Vicenç, en ambdós sentits. A partir de les 9.45 h i fins les 14.30 h es mantindrà tallat el carril en sentit de circulació al c. de Sant Vicenç, però es donarà pas alternatiu només al transport públic. No s’hi podrà aparcar, ni tampoc fer servir l’aparcament de la Foneria.

Els itineraris alternatius seran:

  • Per l’av. de Torrelles, el c. de la Baixada del camp de futbol i el c. de la Masia de Can Coll
  • Pel c. de l’Abadessa Reverter, el c. de la Unitat, el c. de Miguel Hernández i el c. de García Lorca

Pel que fa al transport públic, serà necessari el desviament de la línia interurbana L62 en ambdós sentits:

  • Sentit Molins de Rei/Barcelona, expedicions 8.15 i 9.15 h: desviament des de l’estació de FGC pel c. de Claverol, la ctra. de Torrelles (BV-2005) i la ctra. de Sant Boi (BV-2002). Parades afectades: parades entre Claverol i CAP Vila Vella.
  • Sentit Torrelles de Ll., expedicions 7.45 i 8.45 h: desviament per la ctra. de Sant Boi (BV-2002) i la ctra. de Torrelles (BV-2005) fins al c. del Claverol. Parades afectades: entre Barcelona/Girona i la Foneria.

S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Sant Boi, en ambdós sentits, a les cruïlles amb els carrers de Llobregat, Antoni Mampel i Pas del Llop.

Posted in Esports, Incidències en la via pública