Prop de 1.800 alumnes de Sant Vicenç dels Horts participaran a les Jornades escolars d’atletisme

  • Seran els dies 12, 13 i 14 de març al Camp Municipal de la Barruana

Prop de 1.800 alumnes de primària de les 8 escoles de Sant Vicenç dels Horts participaran els dies 12, 13 i 14 de març de les onzenes Jornades d’atletisme escolar. Les tres sessions tindran lloc al Camp de Futbol Municipal de la Barruana.

L’activitat consta d’un circuit de 10 proves amb 7 d’atlètiques i 3 de descans. Al llarg del matí, els nens i nenes faran una cursa de resistència, llançament, cursa de velocitat, salt d’alçada, prova d’obstacles, salt de longitud i salt de tanques. Aquesta activitat serveix per promoure la pràctica esportiva a les escoles i el treball en grup.

L’organització de les Jornades escolars d’atletisme compta amb la col·laboració voluntària de famílies i alumnat de secundària de Sant Vicenç dels Horts i de l’empresa Caprabo, que hi col·labora des de la primera edició donant els sucs de fruites que serveixen de refrigeri a l’alumnat. Les Jornades escolars d’atletisme són una de les iniciatives educatives amb més tradició del municipi, van néixer el curs 2007-08 amb la posada en marxa del primer Pla Educatiu d’Entorn.

Posted in Educació, Esports