Participa en el taller “Conflictes armats: Unides som més fortes”

La sessió tindrà lloc dijous 12 de maig, a les 09.30 h, al Centre Cívic La Guardia.

En el marc del programa “Tenim drets, teixim llibertats” impulsat pel Servei de Cooperació Internacional de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts -a través de la Regidoria de Justícia Global i Drets Civils-, el Centre Cívic de La Guàrdia acollirà aquest dijous 12 de maig el taller “Conflictes armats: unides som més fortes”.

La sessió és oberta a tota la població i se celebrarà de 09.30 a 11.30 h de la mà de Pau Carreño i professionals de l’AMB.

Es tracta d’una dinàmica performativa amb fils de tela on es realitzarà una petita instal·lació a partir de dinàmiques corporals, per tal de crear col·lectiva­ment des de la cultura de la pau un espai en­tre tots els agents implicats i per a totes i tots, i treballar la idea d’unió i col·lectivitat. A més, durant la trobada es reflexionarà sobre con­ceptes d’igualtat i respecte per tal d’enfortir el diàleg front a pràctiques totalitaristes.

En la iniciativa, a més, també hi col·labora el Consell de les Dones Sàvies de Sant Vicenç dels Horts. I és que el taller “Conflictes armats: unides som més fortes” tindrà una cloenda final el dissabte 21 de maig durant la qual un autobús gestionat per l’AMB recollirà a la plaça de la Vila al Consell de les Dones Sàvies i les portarà a Barcelona, on coincidiran amb tots els grups dels municipis participants. El grup serà retornat al mateix punt a les 13 h, aproximadament.

Posted in Solidaritat, Cooperació i Voluntariat