Nou conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Taller de Solidaritat per prevenir la violència masclista

  • L’entitat està desenvolupant un projecte de desenvolupament comunitari a Bolívia i el Consistori hi dona suport a través d’un nou acord de col·laboració

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Fundació Taller de Solidaritat han refermat la seva col·laboració amb la signatura d’un nou conveni. L’entitat té per objectiu aquest any portar a terme un projecte de prevenció de la violència de gènere a Bolívia, amb l’esperit de desenvolupament comunitari. La Fundació Taller de Solidaritat de Sant Vicenç dels Horts, que pertany a la Taula de la Solidaritat, desenvolupa desenes d’activitats socioeducatives, culturals, de foment de la salut i l’esport arreu del món.

Per donar-les a conèixer, a més, l’entitat organitza anualment un sopar benèfic on les explica i busca que la població hi col·labori. L’Ajuntament ha decidit renovar la seva col·laboració amb l’entitat, i per aquest motiu s’ha signat un nou conveni. Amb un import de 10.000 euros, el Consistori col·labora amb l’associació perquè pugui continuar desenvolupant totes aquestes activitats.

El regidor de Solidaritat i Cooperació, Isidre Bautista, ha insistit en el “ compromís municipal de l’Ajuntament amb totes les entitats de la Taula de la Solidaritat ”. A més, el regidor ha recordat “ el treball intens ” que s’està desenvolupant des del Govern Municipal “ per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible que promou l’ONU ”. “ És important el treball estret amb les entitats que dediquen esforços ingents al desenvolupament de les comunitats de tot el món ”, ha afegit.

Taula de la Solidaritat

La Taula de la Solidaritat és un espai de trobada i participació oberta a les entitats de la ciutat que desenvolupen projectes de cooperació. Coordinadament amb el consistori, es duen a terme iniciatives per fomentar l’interès de la població vicentina en les realitats d’altres països, volent implicar al màxim de persones possible en els seus projectes.

Per donar a conèixer la seva tasca s’organitzen diverses activitats al llarg de l’any, d’entre les quals destaca la Quinzena de la Solidaritat. Les entitats que formen part de la Taula són: Sant Vicenç dels Horts amb el Sàhara, Cedha Ghana, No amb la Guerra, Fundació Taller de Solidaritat, Solidança, Bayt Al Thaqafa, Fundació Maria Auxiliadora, Càritas, Bombers Voluntaris, Creu Roja i el Centre Diari Sant Josep (Fundació Trab.Or).

Posted in Solidaritat, Cooperació i Voluntariat