Millora de l’atenció a les dones víctimes de violència masclista i dels seus fills i filles

  • El Ple debatrà incorporar una addenda de la Generalitat per dotar de més recursos aquest servei que ofereix el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD)
  • El plenari serà avui, a les 19 h a la Sala de Plens, i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT)

El proper plenari posarà sobre la taula acceptar una addenda del departament de Drets Socials de la Generalitat, per valor de 8.057.36 euros, per afegir a l’ajuda urgent per a dones que es troben en situació de violència masclista i per als seus fills i filles. Amb aquests recursos es podran implementar noves mesures extraordinàries relacionades amb l’impacte social de la COVID-19, que ha afectat especialment les dones víctimes del masclisme. A Sant Vicenç dels Horts aquest suport l’ofereix el SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), que es troba a la Foneria.

El Ple serà avui, començarà a les 19 h i tornarà a ser presencial amb el 100% d’aforament. Es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM),  pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Participació al Ple

Les sessions tornen a ser 100% presencials, i les persones que hi assisteixin tenen el dret d’intervenció en qualsevol dels punts de l’ordre del dia. Com estableix al Reglament, es podrà sol·licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit al SIAC fins les 14 h del dia abans de la celebració del Ple. Trobareu tota la informació al Reglament de Participació Ciutadana.

Audiència Pública, el 31 de març

Les audiències públiques tornen a ser presencials i se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 31 de març, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal