L’Oficina Local d’Habitatge seguirà oferint el servei de mediació per al lloguer assequible

  • El Ple debatrà l’acceptació del finançament per part de la Generalitat, per continuar facilitant al veïnat els diversos serveis d’accés a l’habitatge
  • La sessió serà el dijous 21 d’abril, a les 19 h a la sala de Plens, i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT)

El proper plenari posarà sobre la taula acceptar una addenda de l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya, amb la qual es podrà finançar l’Oficina Local d’Habitatge. Aquest servei municipal, situat a la Foneria, assessora al veïnat sobre diversos aspectes per facilitar l’accés a l’habitatge. Un dels serveis que específicament es financen és el programa de mediació per al lloguer social, una iniciativa que estableix una mediació entre persones propietàries i llogateres per garantir un contracte assequible, amb garanties.

El Ple serà demà, començarà a les 19 h i serà presencial amb el 100% d’aforament. Es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM),  pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Participació al Ple

Les sessions tornen a ser 100% presencials, i les persones que hi assisteixin tenen el dret d’intervenció en qualsevol dels punts de l’ordre del dia. Com estableix al Reglament, es podrà sol·licitar intervenir en qualsevol dels punts en cas de tenir-hi una afectació o interès directe, adreçant una petició per escrit al SIAC fins les 14 h del dia abans de la celebració del Ple. Trobareu tota la informació al Reglament de Participació Ciutadana.

Audiència Pública, el 28 d’abril

Les audiències públiques tornen a ser presencials i se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 28 d’abril, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal