Afectacions a la mobilitat per la Diada de Sant Jordi

Us detallem l’afectació a la mobilitat pels diversos actes en via pública previstos pels dies 22, 23 i 24 d’abril, així com la modificació de l’horari lectiu pel 22 d’abril.

 

Modificació horari lectiu Santvibus, el divendres 22 d’abril

El divendres 22 d’abril al matí l’alumnat de l’institut Gabriela Mistral que entri a les 9 h disposarà de l’expedició de les 8.10 h de la línia SV2. La línia ESC no modifica l’horari al matí.

A la tarda, l’alumnat de l’institut Fredric Mompou que surt a les 13 h disposarà de l’expedició de les 13.11 h de la línia SV3 i de l’expedició de les 13.15 h de la línia ESC tarda, que modifica el seu horari habitual.

L’alumnat de l’institut Gabriela Mistral que surt a les 13.30 h disposarà de l’expedició de les 13.35 h de la línia ESC, que modifica el seu horari habitual i esperarà la seva sortida, i de l’expedició de les 13.58 h de la línia SV2.

 

Tall de trànsit del c. de Mossèn Duran, els dies 22 i 23 d’abril

Pels actes de Sant Jordi organitzats per l’AV de Vila Vella, s’afectarà l’accés al c. de Mossèn Duran, des de la pl. de la Vila, els dies 22 i 23 d’abril, entre les 9 i les 21 hores. Es veurà afectat en el mateix horari l’accés i sortida en vehicle dels guals permanents del c. de Mossèn Duran i del c. de Nadal. L’itinerari alternatiu d’accés a la pl. de Catalunya i al c. Nou, serà pel c. de Francesc Moragas, exclusivament pels vehicles que disposen d’autorització d’accés a la zona pacificada de Vila Vella.

 

Tall de trànsit de la pl. de la Vila, els dies 23 i 24 d’abril

Pels actes de Sant Jordi organitzats per l’Ajuntament, s’afectarà l’accés a la pl. de la Vila, des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer i Sant Miquel, els dies 23 i 24 d’abril, entre les 10.30 i les 13.30 h. Es veurà afectat en el mateix horari l’accés i sortida en vehicle dels guals permanents dels trams afectats.

També es veurà afectada puntualment la circulació de vehicles pels carrers de Ramon Poch i Nou el diumenge 24 d’abril, entre les 9.45 i les 11 h, per la celebració de la bicicletada escolar del col·legi Sant Vicenç.

L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i la ctra. de Sant Boi, a excepció del diumenge 24 d’abril, quan durant la bicicletada escolar del col·legi Sant Vicenç el trànsit es desviarà puntualment pels carrers d’Anselm Clavé i de Part de la Riba, fins la ctra. de Sant Boi.

El servei de transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2, SV3, i interurbà en sentit Molins de Rei/Barcelona, es veurà afectat i haurà de circular desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Les parades suprimides són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Tall de trànsit en l’entorn dels polígons industrials de la Barruana i Can Coll, el diumenge 24 d’abril

Per la celebració del Duatló Fasterkids, es realitzarà el tall de circulació de vehicles en els vials on es durà a terme la prova a les 8.30 h, mitjançant la Policia Local i personal voluntari, perquè les persones participants realitzin les voltes de reconeixement del circuit. La prova es realitzarà entre les 9.30 i les 12.30 h, moment a partir del qual es podran reobrir els vials, a excepció del c. de la Baixada de Can Coll, que es mantindrà tallat fins acabar l’entrega de premis, prevista fins les 14 h. Els vials afectats són els següents: av. de Torrelles, c. del Claverol, c. de Santander, c. de Sant Joan, c. de Rubí, c. de Sant Domènec, c. de la Masia de Can Coll i c. de la Baixada del camp de futbol. En els mateixos vials es veurà també afectat l’accés i sortida dels guals permanents d’habitatges i naus industrials durant el transcurs de la prova.

L’accés i sortida de vehicles als carrers de Pontevedra, Palència, Salamanca i Segòvia s’haurà de realitzar des del c. del Papiol i pel c. de Pontevedra, que s’habilitarà amb doble sentit de circulació. L’accés i sortida als carrers de Sòria i Rubí també s’haurà de realitzar amb doble sentit de circulació des del c. del Papiol.

Es prohibirà l’estacionament de vehicles de les 6 a les 13 h en el conjunt de vials del recorregut de la prova. Així mateix, es restringirà l’entrada o sortida de vehicles a l’aparcament del camp de futbol de la Barruana entre les 8.30 i les 12.30 h.

Els vianants podran circular amb normalitat per les voreres, però hauran de parar atenció a l’hora de creuar pels passos de vianants durant la realització de la prova.

Pel que fa al transport públic, la línia interurbana L62, sentit Molins de Rei/Barcelona, es veurà afectada entre les 8.30 i les 13 h i circularà desviada per la ctra. de Torrelles fins al c. de Claverol. Les parades suprimides són Camp de futbol de la Barruana, Sant Joan/Masia de Can Coll i Masia de Can Coll/Baixada del camp de futbol.

Posted in Incidències en la via pública