L’inici del curs comportarà afectacions puntuals a la mobilitat al voltant dels centres educatius

 • Es restringirà el trànsit en les hores d’entrada i sortida de l’alumnat per facilitar que es mantinguin les distàncies de seguretat i no es produeixin aglomeracions

A partir del dilluns 13 de setembre hi haurà diversos carrers de Sant Vicenç dels Horts on hi haurà afectacions a la mobilitat durant les hores d’entrada i sortida dels centres escolars. Els períodes d’afectació són: de 8.50 a 9.20 h, de 12.25 a 12.50 h, de 14.20 a 14.50 h i de 15.55 a 16.20 h. A més, en l’escola Sant Jordi i Sant Antoni hi haurà zones senyalitzades com a “Petó i Adéu”, on es permetrà als vehicles estacionar fins a un màxim de 2 minuts per facilitar l’accés de l’alumnat als centres. En concret aquests espais s’ubicaran:

 • Escola Sant Jordi: al c. de Torras i Bages/c. del Mestre Ramon Camps i al c. del Mestre Ramon Camps/c. de Montjuïc
 • Escola Sant Antoni: a l’av. de Mas Picó/c. del Mestre Millet

Tot seguit fem un repàs de les restriccions de trànsit que es viuran durant els dies lectius a Sant Vicenç dels Horts, escola per escola:

Escola Sant Vicenç

 • Lateral de la ctra. de Sant Boi: hi haurà una delimitació temporal d’una part de la zona d’estacionament mitjançant tanques i altres elements, per guanyar espai d’espera.
 • Carrer de Ramon Poch: es delimitarà una part de la calçada mitjançant tanques, per guanyar espai d’espera.
 • Carrer d’Antoni Gaudí: es tallarà el carrer, des de la cruïlla amb el c. del Riu, coincidint amb les horaris referits. Els dijous coincideix amb el tall pel mercat setmanal.

Escola Sant Jordi

 • Carrer del Mestre Ramon Camps: es tallarà el carrer, des de la cruïlla amb el c. de Torras i Bages, coincidint amb les horaris referits. El tall serà compatible amb el pas de l’autobús urbà SV2.
 • Carrer de Salvador Espriu: es tallarà el carrer, des de la cruïlla amb el c. de Montjuïc, coincidint amb les horaris referits. A més, l’àmbit pacificat està senyalitzat com a carrer residencial amb reducció de velocitat a 20 km/h.

Escola la Guàrdia

 • Carrer de Mataró: es tallarà el carrer, des de les cruïlles amb els carrers d’Olot, Lleó i Francesc Furés i Prats, coincidint amb les horaris referits. El tall serà compatible amb el pas de l’autobús urbà SV2.

Escola Sant Antoni

 • de Mas Picó: es delimitarà una part de l’estacionament mitjançant pilones i senyalització horitzontal, per guanyar espai d’espera front les dues portes.

Escola Joan Juncadella

 • Es preveu el tall de trànsit del lateral de la ctra. de Sant Boi i la presència policial com a centre prioritari, atesa la ubicació de l’escola i la necessitat de creuar la ctra. de Sant Boi.

Escola la Immaculada

 • Delimitació temporal d’una part de l’estacionament al c. Sant Miquel mitjançant tanques, per guanyar espai d’espera.

Institut Gabriela Mistral

 • Enguany es compta amb una nova plaça i espai d’aparcament entre els carrers d’Osca i la Llacuna, per tant es vigilarà que cap vehicle s’aturi al carrer d’Osca, impedint el pas del transport públic i d’altres vehicles.

 

S’amplia el servei d’autobús

El dimarts 14 de setembre tornarà a circular la línia ESC i els reforços a les línies SV2 i SV3. També es modifiquen des del 13 de setembre els horaris de la línia L71, fet que permetrà a l’alumnat de l’institut Frederic Mompou poder agafar l’expedició que passa per l’Av. Central de Sant Antoni/av. de Barcelona a les 14.40 h per desplaçar-se fins les parades adjacents als carrers de Santiago Rusinyol, Ter, Pujada de la Selva i Fundadors, o bé cap a Torrelles de Llobregat. Consulta els horaris.

Posted in Educació, Territori i mobilitat