L’esport omple Sant Vicenç dels Horts amb la celebració de les proves la Vicentina i les Curses Escolars

  • Tindran lloc el diumenge 14 de novembre i provocaran diverses afectacions a la mobilitat

Després de diverses cancel·lacions per culpa de les restriccions pandèmiques, finalment aquest diumenge 14 de novembre es tornaran a celebrar les curses populars la Vicentina, en la seva 14a edició, i les Curses Escolars, en aquest cas serà la 8a. Pel que fa la primera estan tots els dorsals esgotats, i per les curses escolars la inscripció és gratuïta i es podrà fer al mateix moment de la sortida.

L’epicentre serà el parc de la Foneria, fet que provocarà diverses afectacions a la mobilitat al barri de la Vinyala. A partir de les 6 h i fins les 14 h es tallarà a la circulació de vehicles el c. del Claverol, entre el c. de Sant Josep i el c. de Sant Vicenç, punt d’inici i final. A partir de les 9 h i durant el transcurs de les curses fins les 13.30 h es tallaran puntualment la resta de carrers per on passen. No s’afectarà la mobilitat dels vianants. S’afectarà puntualment l’accés i sortida dels guals permanents durant els talls puntuals, en tot els recorregut.

Itineraris alternatius pels vehicles

  • Per l’av. de Torrelles, el c. de la Baixada del camp de futbol i el c. de la Masia de Can Coll
  • Pel c. de l’Abadessa Reverter, el c. de la Unitat, el c. de Miguel Hernández i el c. de García Lorca

S’afectarà l’estacionament de vehicles al c. del Claverol, entre el c. de Sant Josep i el c. de Sant Vicenç, i als aparcaments del parc de la Foneria, des del dissabte 13 de novembre, a les 22 h, i fins al diumenge 14 de novembre, a la reobertura del carrer a les 14 h.

Desviaments dels transport públic

Serà necessari el desviament de la línia L62 en ambdós sentits des de l’inici del servei i fins les 14 h:

  • Sentit Molins de Rei/Barcelona: desviament per la ctra. de Torrelles (BV-2005), des de la pl. dels Països Catalans i fins al c. del Claverol, i desviament de nou des del c. de Claverol per la ctra. de Torrelles (BV-2005) i la ctra. de Sant Boi (BV-2002). Parades afectades: Camp de futbol de la Barruana, Sant Joan, Masia de Can Coll i parades entre Claverol i CAP Vila Vella.
  • Sentit Torrelles de Ll.: desviament per la ctra. de Sant Boi (BV-2002) i la ctra. de Torrelles (BV-2005) fins al c. del Claverol. Parades afectades: entre Barcelona/Girona i la Foneria.

S’habilitaran parades provisionals a la ctra. de Sant Boi, en ambdós sentits, a les cruïlles amb els carrers de Llobregat, Antoni Mampel i Pas del Llop.

 

Posted in Esports, Incidències en la via pública