L’Ajuntament renova el web Decidim SVH per facilitar la participació ciutadana

  • El portal on s’articulen tots els processos participatius i les votacions s’integra dins la plataforma Participa 311 de la Diputació de Barcelona, una eina més homogènia amb la resta de municipis

Amb l’objectiu de fomentar la implicació del veïnat en la presa de decisions col·lectives, l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha renovat el web Decidim SVH. Aquest portal s’erigeix com l’aparador de tots els processos i consultes ciutadanes que es fan durant l’any, amb tota la informació i els calendaris corresponents, perquè la ciutadania es pugui implicar en les actuacions que siguin del seu interès. A partir d’ara el portal s’integra a la plataforma Participa 311 de la Diputació de Barcelona, en aquest enllaç: https://participa311-svh.diba.cat/

La regidora de Participació Ciutadana i Convivència, Paqui Capellades, ha explicat: “Volem que el veïnat tingui molt a mà totes les eines que posem al seu abast perquè participi en el disseny i presa de decisions sobre la nostra ciutat. Fem un pas més per promoure la participació i la cohesió”.

Al web Decidim SVH la ciutadania hi trobarà diversos apartats: Processos, Assemblees, Iniciatives, Consultes. Dins de cada una hi ha diferents opcions per participar: fer propostes -a nivell individual o amb altres persones-, prendre part en debats, prioritzar projectes a executar, assistir a trobades presencials i altres accions.

Dins de cada procés participatiu s’expliquen els objectius del mateix, el calendari previst d’accions, com participar en el procés i les propostes que han fet arribar els altres veïns i veïnes. L’Ajuntament convida a tota la població a entrar al web https://participa311-svh.diba.cat/ i apuntar-se als processos i consultes del seu interès.

 

Posted in Decidim SVH