L’Ajuntament remodela els vials entre l’Ateneu i la carretera de Sant Boi

  • S’ha asfaltat l’espai entre blocs i s’ha convertit en una plataforma única, amb sistema de reixes per a la recollida d’aigua pluvial

La Brigada Municipal, conjuntament amb una empresa d’asfaltat, han enllestit al juliol les obres de millora dels vials que connecten el carrer del Riu (a l’altura de l’Ateneu) amb el lateral de la carretera de Sant Boi. S’ha asfaltat tota la zona entre els blocs de pisos i s’ha convertit en plataforma única per facilitar l’accessibilitat del veïnat, especialment de les persones amb mobilitat reduïda. Al centre de la plataforma s’ha distribuït una filera de reixes per a la recollida d’aigua pluvial.

A més s’han fet escocells nous, més grans, per a nova plantació d’arbrat i també s’hi instal·laran bancs i papereres. La millora era una vella reivindicació del veïnat que viu al rectangle comprès entre el passatge de Reverter, el carrer del Riu, la plaça de la Vila Vella i el lateral de la carretera de Sant Boi.

La regidora d’Espai Públic i Serveis Municipals, Mireia Vergés, ha destacat “la col·laboració entre l’ajuntament i el moviment veïnal com a element clau per fer realitat unes millores llargament esperades”.

Després d’un llarg procés administratiu que arrenca als anys 70, el febrer passat l’Ajuntament va donar l’impuls definitiu a la incorporació d’aquests espais al patrimoni municipal. “Fet aquest pas”, ha afegit Vergés, “l’Ajuntament ja pot mantenir i millorar la zona sempre que es necessiti. Les petites actuacions de remodelació urbanística són molt importants per al dia a dia de moltes persones”.

Posted in Territori i mobilitat