La continuïtat i millora de diversos serveis i equipaments públics protagonitza el Ple de juliol

  • Es portarà a debat la pròrroga del contracte de gestió de l’escola bressol municipal l’Alegria, i el nou pla d’usos del Centre Cívic de la Guàrdia, entre d’altres
  • La sessió serà dijous 21 de juliol a les 19 h a la sala de Plens i es retransmetrà en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM) i Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube)

El Ple municipal debatrà diversos punts que tenen com a objectiu garantir la continuïtat i qualitat dels serveis i equipaments públics. En primer lloc, es portarà a debat la pròrroga del contracte de gestió de l’escola bressol municipal l’Alegria. En segon lloc, també es debatrà la continuïtat del contracte de servei de bar de la piscina d’estiu municipal Sant Antoni – la Blava. També, es portarà al Ple el pla d’usos del nou Centre Cívic de la Guàrdia, resultat d’un procés participatiu, i que serà basat en un model de gestió mixta entre les entitats residents i l’administració local. Per últim, es debatrà la pròrroga del contracte d’arrendament del local on està situat El Rebost, el banc d’aliments municipal.

El Ple començarà a les 19 h, i serà presencial amb el 100% d’aforament, com ja ve sent habitual des de l’aixecament de les restriccions pandèmiques. També es podrà seguir en directe per Ràdio Sant Vicenç (90.2 FM),  pel web de videoactes de l’Ajuntament i per Sant Vicenç TV (canal 21 de la TDT i Youtube). Podeu consultar tots els temes del Ple en l’ordre del dia.

Gratuïtat de P2

La Generalitat va establir la gratuïtat per a les famílies del segon curs d’educació infantil, i el Ple municipal debatrà adequar l’ordenança fiscal número 24, que regula els preus públics de les escoles bressol municipals, a tal efecte. El cost de l’escolarització serà assumida per Generalitat i Ajuntament.

Conveni amb el Parc Agrari

Per altra banda, l’Ajuntament i el Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat sumen cada any per a la millora de les infraestructures de l’espai, que es materialitza en un pla de treball. L’objectiu és la consolidació, foment i millora de l’activitat agrària professional, impulsant programes i actuacions que permetin preservar els valors i funcions de l’espai agrari. El Ple debatrà l’import del pla de treball per aquest any.

Audiència Pública, el 28 de juliol

Les audiències públiques se celebren a l’auditori del Molí dels Frares. La propera sessió serà dijous 28 de juliol, a les 18 h, i el veïnat que vulgui participar ha d’enviar un correu electrònic a audienciapublica@svh.cat amb la seva petició.

Per garantir el bon funcionament de l’audiència i assegurar que totes les persones participants puguin ser ateses i degudament contestades, les intervencions hauran de ser de menys de 5 minuts. Podeu consultar el Reglament de Participació Ciutadana.

A banda de la ciutadania que sol·liciti intervenir, també hi podrà haver públic fins a complir l’aforament de la sala. La sessió també es podrà seguir per Ràdio Sant Vicenç i per Sant Vicenç TV.

Posted in Ple municipal