L’Ajuntament impulsarà projectes de dinamització econòmica en el comerç local i l’emprenedoria femenina

  • Gràcies a una subvenció de l’Àrea Metropolitana es podran reforçar iniciatives com les subvencions COVID pels establiments vicentins i endegar noves propostes

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts rebrà una subvenció de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) pel desenvolupament de dos projectes de promoció econòmica emmarcats al pla “Aprop AMB”, que són: suport al comerç de proximitat i promoció de l’emprenedoria femenina a Sant Vicenç dels Horts. Aquests es desenvoluparan entre aquest any i el vinent i compten amb un import total de 111.528,33 euros.

El gruix del pressupost dels projectes (concretament 83.640,25 €) s’executarà al 2022 amb la nova proposta per dinamitzar l’emprenedoria femenina, i per tant a l’exercici actual (any 2021) el Departament de Promoció Econòmica disposarà de 27.882,08 € que aniran destinats al projecte de suport al comerç local. El regidor de Promoció Econòmica, Xavi Gómez, ha explicat: “Un dels pilars del Pacte per a la Reconstrucció Social i la Reactivació Econòmica és ser al costat del nostre comerç en uns moments tant complicats, i ho hem estat, creant dues convocatòries de subvencions extraordinàries per pal·liar els efectes de la COVID”.

La convocatòria de subvencions pel comerç local fomenta la digitalització dels negocis, per tal d’acostar-se a la clientela i millorar els serveis d’atenció. Entre d’altres, es financen les següents actuacions:

  • Disseny, creació i allotjament a servidors de llocs web enfocats a la difusió de l’activitat.
  • Serveis de posicionament i promoció de la marca a xarxes socials a través de la contractació de serveis de Community Manager.
  • Despeses associades al posicionament als principals buscadors, ja siguin a través del posicionament natural o mitjançant serveis d’AdWords, SEM/SEO.
  • Despeses associades a la contractació de programes de gestió enfocat a l’optimització i la millora de processos del negoci.
  • Despeses associades a l’aprenentatge o la contractació de serveis o programes que agilitin les relacions telemàtiques amb l’administració.

 

Posted in Economia