L’Ajuntament i ADISCAP continuaran col·laborant per fomentar el benestar de les persones amb discapacitat física i intel·lectual

  • Signat un nou conveni amb què el consistori dona suport a les activitats de l’entitat, com per exemple el transport porta a porta, les activitats de lleure i l’assessorament psicològic

La Junta de Govern Local ha aprovat el nou conveni de col·laboració entre el consistori i l’Associació de Discapacitats de Sant Vicenç dels Horts ADISCAP. L’acord regula l’atorgament d’una subvenció per al foment i promoció de la salut i de la inclusió de les persones amb discapacitat física i intel·lectual i de les persones cuidadores.

La regidora de Salut Pública, Maria Peláez , ha volgut posar de manifest “ la gran tasca i la importància de l’entitat per Sant Vicenç dels Horts ”, i ha explicat: “ Treballem per aconseguir una ciutat més justa, inclusiva i diversa, i per aquest motiu donem el suport necessari a l’entitat ”.

Amb aquest conveni es garanteix un ajut econòmic concedit com a subvenció del 100% del cost total de les activitats que organitza l’entitat durant l’any. L’acord especifica la col·laboració entre ambdues parts per a la realització d’activitats del lleure, atenció fisioterapèutica, assessorament psicològic, tallers de sensibilització als centres escolars, servei porta a porta de transport especial, atenció personalitzada, material de préstec… i totes les activitats relacionades amb la inclusió social i la cura de les persones amb capacitats diferents física i intel·lectual, així com amb les persones que estan a la seva cura.

L’Associació ADISCAP és una organització d’iniciativa social, sense afany de lucre, que promou projectes, serveis i activitats per a aquestes persones, i també treballa per a l’apoderament de les famílies de Sant Vicenç dels Horts que tenen persones dependents intel·lectuals o físiques al seu càrrec. Així, els projectes, serveis i activitats d’aquesta entitat en el nostre municipi s’emmarquen en un àmbit de prevenció, informació, atenció i inclusió per a la promoció de la salut d’aquestes persones.

Posted in Salut i seguretat