Diverses obres a la via pública provocaran afectacions a la mobilitat habitual

  • Del 6 al 14 de juliol hi haurà talls intermitents del trànsit, prohibicions d’estacionament i el Santvibus circularà desviat
  • Els carrers amb afectació prevista són el c. d’Antoni Mampel, la crta. de Sant Boi i el c. de Rafael Casanova

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts informa de diverses obres que ocuparan trams de la via pública i afectaran a la mobilitat habitual. Tot seguit les enumerem:

Tall del carrer Antoni Mampel

El dimarts 6 de juliol, de 9 a 14 h, hi haurà un tall de circulació i prohibició d’estacionament en el tram que dona accés a l’Av. del Ferrocarril des de la cruïlla amb la tvra. de Barcelona, que es veurà afectat per unes obres en un edifici d’habitatges. L’itinerari alternatiu pels vehicles serà pels carrers de Burgos i de Badajoz. Es garantirà la circulació dels vianants.

Pel que fa al transport públic, la línia SV2 del Santvibus circularà pels carrers de Burgos i Albacete fins reprendre l’itinerari habitual. Les expedicions afectades són les de les 9.05, 10.00 10.50, 11.40, 12.30 i 13.20 h. Es suprimeixen les parades Estació FGC Can Ros i Pavelló de Sant Josep. Les parades alternatives són les existents de la línia SV1 al c. de Burgos.

Afectacions a la crta. de Sant Boi

Durant la primera i segona setmanes de juliol es prohibirà l’estacionament al lateral de la ctra. de Sant Boi, entre els carrers d’Antoni Gaudí i Ramon Poch, per obres de substitució de les lluminàries o fanals. Els treballs consistiran en la substitució dels actuals fanals ubicats a la vorera adjacent al pati del col·legi Sant Vicenç per nous bàculs que s’instal·laran a la mitjanera entre la carretera i el lateral. D’aquesta manera s’eliminen els obstacles en vorera que impedien la correcta circulació dels vianants. L’afectació serà la següent:

• Dies 6 i 7 de juliol, prohibició de l’estacionament en semibateria, al costat esquerra.
• Dies 12 al 14 de juliol, prohibició de l’estacionament en ambdós costats. S’habilitarà itinerari alternatiu dels vianants per la calçada.

Tall del c. de Rafael Casanova

Per últim, està previst un tall de circulació de vehicles del c. de Rafael Casanova, el proper dimecres 14 de juliol, entre les 9.30 i les 11 h, per tasques de càrrega i descàrrega de la Vicentina. L’itinerari alternatiu dels vehicles que circulin pel c. de Rafael Casanova serà pels carrers de Ramon Poch i del Riu i per la ctra. de Sant Boi.
Pel que fa al transport públic, el Santvibus i les línies interurbanes -sentit Molins de Rei/Barcelona- es veuran afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Les parades afectades són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals a c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

 

Posted in Incidències en la via pública