L’Ajuntament declara un dia de dol oficial per la mort de l’exalcalde Ricard Pérez Miró

  • Va ser batlle de Sant Vicenç dels Horts durant 15 anys, entre 1988 i 2003

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts declararà demà tot el dia de dol oficial per la mort de Ricard Pérez Miró, que va morir el 4 de juliol als 84 anys. Ricard Pérez (Barcelona, 1938) es va incorporar a l’Ajuntament al 1979 com a regidor del PSUC. Va ser nomenat alcalde al 1988, integrat a Iniciativa per Catalunya, i va exercir el càrrec fins al 2003, una trajectòria que el converteix en l’alcalde més longeu de Sant Vicenç dels Horts durant l’actual període democràtic.

El consistori trasllada a la família de l’exalcalde la solidaritat i el dolor de l’Ajuntament, del personal municipal i de les veïnes i veïns de Sant Vicenç dels Horts.

Durant el seu mandat, el municipi va viure un important desenvolupament urbanístic i es van executar projectes tan importants com el trasllat de la Foneria o la construcció del canal de desguàs pluvial per evitar les inundacions que històricament afectaven al municipi.

Banderes a mig pal

Durant la jornada de dol oficial, demà 7 de juliol, les banderes dels edificis municipals onejaran a mig pal i els símbols oficials mostraran un crespó en record i respecte pel difunt. A més, se suspenen tots els actes públics oficials de caràcter lúdic i festiu.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, mostra el seu condol i el de tot el consistori per la defunció de Pérez: “Davant d’aquesta trista notícia, només podem acompanyar la família en el sentiment i honrar la memòria de Ricard Pérez. El seu llegat és arreu de Sant Vicenç dels Horts. Som hereus i hereves de la seva feina, dedicació i amor pel municipi. En una època on gairebé tot estava per fer, l’alcalde Pérez va obrir camins que després hem transitat conjuntament cap a una societat millor”.

El funeral de Ricard Pérez es va celebrar el 6 de juliol, l’endemà de la seva defunció, en la més estricta intimitat per desig exprés de la família.

 

Posted in Sense categoria