Afectacions a la mobilitat per la celebració de l’Estiu de Cultura

  • El cap de setmana vinent hi haurà diverses activitats que afectaran a la mobilitat habitual
Restarà tallat a la circulació de vehicles els accessos a la pl. de la Vila des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Sant Miquel i Francesc Moragas, el dissabte 9 i el diumenge 10 de juliol, des de les 18 h i fins la matinada següent a la 1 h. Es veuran també afectats per a l’accés de vehicles (des de la pl. de la Vila) els carrers de Rafael Casanova, de Mossèn Duran, Nou, de Nadal i de Francesc Moragas. L’itinerari alternatiu serà pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Es prohibirà l’estacionament entorn a la pl. de la Vila. Es veuran afectats els guals permanents en els accessos a la pl. de la Vila.

S’afectarà la mobilitat dels vianants que creuin la pl. de la Vila, que hauran de vorejar-la pel vial perimetral.

El transport públic es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal des de les 18 h i fins la finalització del servei del transport urbà Santvibus, línies SV1, SV2 i SV3, i interurbà línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona. Es circularà desviat pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi.

Les parades afectades són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals al c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a la ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Posted in Incidències en la via pública