L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts renova part dels equips informàtics i fa un pas més cap a la digitalització

  • S’han adquirit ordinadors de sobretaula i portàtils per millorar les condicions de treball del personal

S’ha renovat una bona part dels equips informàtics amb els quals treballa diàriament el personal municipal. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts fa, així, un pas endavant en la millora de les condicions laborals i també en la digitalització de l’administració, atès que els nous equips permetran un treball més eficaç per atendre l’augment de les tasques a través d’internet.

Això era especialment necessari, després d’any i mig de restriccions de mobilitat”, ha explicat Antolín Jiménez, regidor de Sistemes d’informació i Noves Tecnologies, qui ha afegit: “L’atenció i els serveis a les persones a través de la xarxa són del tot imprescindibles, i amb els nous equips el personal municipal està millor preparat”.

Gràcies a l’Acord Marc de subministrament d’equips informàtics i determinades llicències de programari que promou l’Associació Catalana de Municipis (ACM), el Consistori s’ha pogut proveir de 100 ordinadors de sobretaula i els respectius monitors, i 20 unitats d’ampliació de memòria pels actuals equips. A més, s’han adquirit 76 ordinadors portàtils. També, es disposa de noves llicències de programari de seguretat (antivirus i còpies de fitxers).

Posted in Noves Tecnologies