L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts lamenta la mort de l’exregidor Antonio Hinojosa i trasllada el condol a la seva família

  • Va ser càrrec electe per Iniciativa per Catalunya el mandat 1991-1995 i en els darrers anys era representant destacat de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca al municipi

Sant Vicenç dels Horts lamenta la pèrdua d’un dels veïns més destacats en la lluita pels drets socials i fonamentals, Antonio Hinojosa, que en els darrers anys era líder de la Plataforma d‘Afectats per la Hipoteca al municipi. Hinojosa va ser regidor adscrit a Joventut en el mandat 1991-1995, com a representant d’Iniciativa per Catalunya. L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts lamenta profundament la seva mort i trasllada el condol a la seva família.

L’alcalde de la ciutat, Miguel Comino, ha destacat “la força i l’honestedat d’un veí que ha lluitat fins a l’últim moment pels drets de les persones més desfavorides” i ha recordat “la implicació activa” d’Hinojosa en el dia a dia de la ciutat, amb la seva participació habitual com a ciutadà als Plens municipals i a les audiències públiques.

Hinojosa serà enterrat dilluns al cementiri comarcal Roques Blanques. Família, amistats i coneguts li podran donar l’últim adéu al tanatori municipal de Sant Vicenç dels Horts, a partir de les 11 h. Descansi en pau.

Posted in Sense categoria