Incidències a la via pública amb motiu de diversos actes culturals i competicions esportives

  • Us informem de les següents afectacions a la mobilitat i les recomanacions de circulació en cada cas

Cinema a la fresca al barri del Turó, divendres 16 de juliol

Tall de circulació de vehicles al c. de Montjuïc, entre els carrers del Turó i d’Aragó, des de les 20 h i fins la 1 h. Es veurà afectat l’accés als guals permanents en el mateix horari. Es prohibeix l’estacionament de vehicles des de les 18 h i fins la 1 h. L’itinerari alternatiu pels vehicles és pels carrers del Turó, d’Aranjuez i de Salvador Espriu.

Melé de Petanca del CP Sant Vicenç – La Guàrdia, dissabte 17 de juliol

Es prohibeix l’estacionament de vehicles a l’aparcament del recinte de la petanca de l’av. del Mil·lenari, des de les 12 i fins les 23.30 h.

Concert de l’Estiu de Cultura, dissabte 17 de juliol

Tall de circulació de vehicles als accessos a la pl. de la Vila, des dels carrers de Rafael Casanova, Mossèn Jacint Verdaguer, Mossèn Duran i Francesc Moragas, des de les 18 h i fins la 1 h.

Es prohibeix l’estacionament a la zona de càrrega i descàrrega i a les places de motos de la pl. de la Vila, entre els carrers de Rafael Casanova i de Francesc Moragas, des de les 17 h i fins la 1 h.

L’itinerari alternatiu dels vehicles que circulin pel c. de Rafael Casanova serà pels carrers de Ramon Poch i del Riu i per la ctra. de Sant Boi.

El servei de transport urbà Santvibus i interurbà, línia L62 en sentit Molins de Rei/Barcelona, es veuran afectades i hauran de circular desviades pel c. de Ramon Poch i per la ctra. de Sant Boi, des de les 18 h i fins a la finalització del servei.

Les parades afectades són Pl. de la Vila i CAP Vila Vella. S’habilitaran parades provisionals a c. de Ramon Poch/c. de Rafael Casanova i a ctra. de Sant Boi, davant del CAP Vila Vella.

Llinàs Summer Fest, dissabte 17 de juliol

L’activitat ha sigut suspesa.

2 hores de resistència BTT, diumenge 18 de juliol

Tall de circulació de vehicles al c. de Sàhara, tram entre els carrers de Terrassa, Sant Sebastià i de Vilafranca del Penedès, des de les 10 h i fins les 12.30 h. Es veurà afectat l’accés als guals permanents en el mateix horari. Es prohibeix l’estacionament de vehicles des de les 8 h i fins les 12.30 h.

Durant l’horari del tall, els carrers de Terrassa, de Sant Sebastià i de Vilafranca del Penedès s’habiliten de doble sentit de circulació amb accés des del c. de Romeu i Julieta.

El servei de transport urbà Santvibus es veu afectat i la línia SV3, expedició de les 10.55 h, circularà desviada pel c. de Terrassa. Les parades Can Costa i Vilafranca del Penedès queden suprimides.

Homenatge a les víctimes de la Covid, diumenge 18 de juliol

L’acte ha sigut suspès.

Celebració del 50 aniversari dels blocs de la Vinyala , dilluns 19 de juliol

L’acte ha sigut suspès.

Celebració del 50 aniversari del Grup Llinàs, dimecres 21 de juliol

L’acte ha sigut suspès.

Xerrada-col·loqui de l’ANC, dimecres 21 de juliol

Tall de circulació de vehicles al carrer del Doctor Robert, des de les 17 h i fins les 23 h. Es prohibeix l’estacionament de vehicles, des de les 16 h i fins les 22 h.

 

Posted in Incidències en la via pública