La Policia Local incorpora cinc nous agents després que hagin superat el curs de formació

  • Un dels agents ha obtingut la millor puntuació de la promoció a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha donat la benvinguda al cos de la Policia Local a cinc nous agents, que van superar l’oposició fa mesos i des d’aleshores s’han estat formant a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya. Un cop acabada aquesta formació, ja han començat a treballar a jornada completa al municipi, reforçant així la plantilla del cos. A més, un dels agents ha obtingut la millor puntuació de la promoció de nous policies, formada per 1.274 persones.

L’objectiu és disposar d’una plantilla complerta, formada i amb la dotació necessària per a donar un servei de qualitat a la ciutat”, explica l’alcalde Miguel Comino, qui ha rebut els nous agents a la Sala de Plens i els ha desitjat sort i encerts en aquesta nova etapa. “A les Juntes de Seguretat locals es posa en valor la professionalitat del cos i la importància del treball en xarxa amb les altres institucions; de ben segur que els nous agents faran una feina magnífica i contribuiran a consolidar aquestes fites”, ha afegit.

Precisament la darrera reunió de la Junta de Seguretat local s’hi va presentar el nou Inspector en Cap de la Policia Local de Sant Vicenç dels Horts, José Antonio Lorenzo González. L’alcalde li va donar la benvinguda i li va desitjar sort i encerts en la seva nova tasca. “Incorporem una persona amb molta experiència, amb sensibilitat per implementar el model que perseguim: el de policia de proximitat”, va explicar el batlle.

El consistori treballa per ampliar i consolidar la plantilla d’agents, per tal que treballin amb més recursos i puguin fer front als reptes de seguretat ciutadana que té Sant Vicenç dels Horts. Així, els nous agents contribuiran a donar suport en les tasques de vigilància en una època de l’any que policialment es considera sensible, atès que canvia l’hora i cal extremar les precaucions per evitar robatoris. L’Ajuntament disposa d’una campanya informativa amb consells de seguretat precisament per prevenir aquests fets.

 

Posted in Salut i seguretat