Afectacions a la mobilitat el proper 6 de novembre al carrer de la Corunya

  • S’hi farà un acte d’homenatge al personal farmacèutic i obligarà a tallar el carrer de 9 a 15 h

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts informa d’afectacions a la mobilitat al barri de la Guàrdia el proper dissabte 6 de novembre. En concret, s’hi farà un acte d’homenatge al personal farmacèutic pel seu compromís durant la pandèmia -una iniciativa de l’associació veïnal-, davant de la Farmàcia Arroyo-. Així, s’haurà de taller el carrer de la Corunya en el tram entre els carrers de Francesc Oller i Ferrer i de Marbella, i el carreró de Toledo, des de les 11 i fins les 15 h.

També es prohibirà l’estacionament de vehicles al c. de la Corunya, en el tram entre el c. de Francesc Oller i Ferrer i el carreró de Toledo, des de les 9 i fins les 15 h. En aquest mateix tram s’afectaran alguns guals permanents per a l’entrada i sortida de vehicles. La ruta alternativa de circulació és pels carrers de Francesc Oller i Ferrer, del Mestre Ramon Camps i de Marbella. No s’afectarà la mobilitat dels vianants.

El transport urbà Santvibus es veurà afectat i serà necessari el desviament temporal de la línia SV1. Les expedicions afectades són a les 11.10, 12.30 i 13.45 h. Es circularà des del c. de Francesc Oller i Ferrer pel c. dels Pirineus, l’av. del Mil·lenari, el c. de Madrid i el c. de Màlaga, fins reprendre l’itinerari habitual. Les parades afectades són: Camp de futbol de la Guàrdia, La Corunya/Marbella, Lugo i Orense. S’habilitaran parades provisionals al c. de Francesc Oller i Ferrer/c. de la Corunya, al c. de Madrid/c. de Lanzarote i al c. de Màlaga/c. d’Orense.

Posted in Incidències en la via pública