La Policia Local col·labora en una campanya solidària en favor de l’Espai Respir, per ajudar les persones amb diversitat funcional

  • Es poden adquirir bosses i llibretes a la prefectura i els diners es destinaran a finançar aquest projecte, impulsat pels Mossos d’Esquadra

 

La Policia Local de Sant Vicenç dels Horts s’ha implicat en una campanya solidària impulsada pels Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud, en favor de l’Espai Respir. Els fons aconseguits aniran destinats a diverses iniciatives emmarcades en aquest projecte, que vol donar suport a les persones amb diversitat funcional i a les seves famílies.

En concret, es finançaran iniciatives de la Xarxa de Salut Mental de Sant Joan de Déu i de l’Associació Xarxa Solidària de Cornellà de Llobregat “Tots som de cor”, per la creació d’un espai d’activitats adaptat a persones amb diversitat funcional o problemes de salut mental de la comarca del Baix Llobregat i dotar-lo dels mitjans tècnics, sanitaris, terapèutics, educatius i d’oci necessaris. Així, mentre les persones estan ateses, les seves famílies disposaran d’una estona de descans.

Per finançar el projecte, la campanya es basa en la venda d’uns lots que consten d’una bossa i una llibreta, disponibles en quatre tipus d’estampats diferents, els quals han estat fabricats artesanalment per persones i famílies protagonistes de l’acció solidària. El conjunt de bossa i llibreta té un cost de 15 euros i es pot adquirir a la prefectura de Can Sala.

Posted in Salut i seguretat