La marató de recollida de joguines torna al carrer

  • Serà dissabte 18 de desembre al Mercat de Nadal, a la plaça de Narcís Lunes
  • També es poden fer donatius directes al compte corrent de Creu Roja fins el 2 de gener

La campanya solidària ‘Cap infant sense joguina’ torna a mobilitzar Sant Vicenç dels Horts per fer un cop de mà als Reis Mags. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, Creu Roja del Baix Llobregat Centre i Ràdio Sant Vicenç. L’objectiu és aconseguir que la Nit de Reis, Ses Majestats d’Orient puguin deixar regals a totes les llars vicentines.

Es recullen joguines adreçades a infants de 0 a 12 anys i han de ser noves, no sexistes i no bèl·liques. Els Reis Mags repartiran aquestes joguines la nit del 5 de gener, gràcies al suport del personal de Serveis Socials, que s’encarrega de comunicar a Melcior, Gaspar i Baltasar les cases on rebran aquest cop de mà de tot Sant Vicenç.

Marató al Mercat de Nadal

Els vicentins i les vicentines podran fer les seves aportacions portant les joguines i formant part d’un dia molt especial, el de la tradicional marató de recollida de joguines, que torna al carrer després de dos anys sense celebrar-se per la pandèmia. L’organitza Ràdio Sant Vicenç i, enguany, tindrà lloc a la plaça Narcís Lunes, al Mercat de Nadal. Les entitats i la ciutadania que vulgui fer les seves aportacions, ho podran fer dissabte 18 de desembre de 8 a 20 h.

Més enllà del 18 de desembre, es pot col·laborar amb la campanya ‘Cap infant sense joguina’ fent una donació directa al compte corrent de la Creu Roja: ES96 0049 5210 4522 1647 7430, amb el concepte “Joguines SVH” fins el 2 de gener. Un cop acabi la campanya, la classificació i el lliurament de les joguines a les famílies anirà a càrrec de la Creu Roja, en coordinació directa amb Serveis Socials de l’Ajuntament.

La regidora de Serveis Socials, Mireia Vergés, destaca el component solidari i de cohesió de la campanya: “És una de les iniciatives solidàries amb més tradició de Sant Vicenç dels Horts i que ens fan sentir més orgulloses i orgullosos”. A més, la regidora afegeix que el valor de cohesió de la campanya “és enorme”. “L’Ajuntament, l’emissora municipal, Creu Roja, les entitats i la ciutadania aporten el seu granet de sorra per garantir el joc de la infància en unes dates tant assenyalades”, diu Vergés.

 

Posted in Convivència i civisme, Solidaritat, Cooperació i Voluntariat