La joventut vicentina decidirà com s’inverteixen 12.000 euros del pressupost municipal

  • Fins al 3 de març poden fer propostes d’activitats a dur a terme aquest any, que es votaran a l’Assemblea Jove del 25 de març

L’Espai Jove la Capella posa en marxa novament el procés participatiu perquè la joventut vicentina faci propostes d’activitats. En concret, hi ha 12.000 euros del pressupost municipal dedicats a tal efecte, i seran els propis nois i noies qui decidiran quins projectes es financen. Tot plegat és la nova edició de l’Assemblea Jove, que consta de dues fases:

Fase 1. Recollida de propostes. Fins al 3 de març la joventut pot fer propostes d’activitats per les següents vies:

  • Telemàticament, al web svh.cat/decidimsvh
  • Presencialment, omplint les butlletes que hi ha a diversos equipaments i posant-les a les urnes que hi ha als instituts, al Centre Socioeducatiu el Rocío, al CFA Garrosa, a la Biblioteca municipal Les Voltes, al Complex Esportiu Municipal – Montserrat Canals, al poliesportiu municipal Sant Josep, al SIAC (Can Comamala) i a la Capella.

Fase 2. Assemblea Jove. Es farà el 25 de març al gimnàs de l’Escola la Vinyala, on hi haurà les votacions per triar els projectes guanyadors. Les activitats que siguin escollides s’hauran de fer aquest any, i hauran de comptar amb la implicació de les persones proposants.

Es tracta d’una iniciativa d’apoderament juvenil i participació directa”, explica el regidor de Joventut, Isidre Bautista. “Impliquem a tota la joventut vicentina perquè proposi projectes i els donem les facilitats necessàries perquè tirin endavant, gràcies al pressupost i al suport del magnífic equip de la Capella”, ha afegit.

Totes les persones que necessitin més informació, es poden posar en contacte amb l’Espai Jove la Capella, al seu web o per Whatsapp al 630 760 963.

 

 

Posted in Joventut i infància